Schiphol
27 stycznia 2018, Holandia ⋅ ☁️ 6 °C
Klaar voor vertrek.
Vliegveld Dubai
28 stycznia 2018, Zjednoczone Emiraty Arabskie ⋅ 🌙 18 °C
Rennen om het volgende vliegtuig te halen. Zeer groot vliegveld 😉😓
Denpasar vliegveld Bali
28 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ☀️ 30 °C
Om 14.30 uur plaatselijke tijd, 7.30 uur in Nederland, geland.
Kuta
28 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 29 °C
Ons hotel en zwembad.
Als je dat geld zo ziet liggen lijkt het heel wat, maar 16.000 rupia is slechts 1 euro. Je bent hier dus al snel miljonair 😉 Leuk ook dat je voor 3 euro de lekkerste sateetjes Czytaj więcej
Kuta
29 stycznia 2018, Indonezja ⋅ 🌬 27 °C
Het hotel bestaat uit appartementen omringd door prachtige tuinen. Op het complex een tempeltje waar iedere dag kleine offers worden gebracht om te bedanken voor de dag. Indonesië is een moslim land, Czytaj więcej
Tenganan
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 31 °C
Vandaag met een privé gids een tour gemaakt naar Oost Bali. Onderweg naar Tenganan in een koffie/theetuin een kopje koffie Luwak gedronken. Een specialiteit van Bali, gemaakt van de uitwerpselen van Czytaj więcej
Tenganan
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 31 °C
Tenganan is een Balinees dorp met zo'n 300 inwoners. Deze bewoners zijn er in geslaagd om hun oude tradities en gebruiken te bewaren. Men wijst hindoeïstische gebruiken zoals het kastenstelsel af. Er Czytaj więcej
Tirtaganga
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ 🌙 5 °C
Vroeger was hier het waterpaleis van de radja gesitueerd, maar de uitbarsting van de Gunung Agung in 1963 en een aardbeving in 1979 veranderde het paleis in een ruïne. Wat overbleef is te zien op Czytaj więcej
Tirtaganga
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 32 °C
Nog enkele foto's van de watertuin van Tirtaganga.
Udjung
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ☀️ 22 °C
Ook in Udjung stond een waterpaleis van de laatste radja, gebouwd in 1921. Dit paleis is waarheidsgetrouw herbouwd nadat het origineel door diverse natuurrampen was verwoest. Het resultaat is te zien Czytaj więcej
Onderweg in de buurt van Gianyar
30 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 26 °C
Onderweg terug naar het hotel bezochten we nog een houtsnijwerkfabriek. Alles wordt hier met de hand (en voeten, die dienstdoen als bankschroef) gemaakt. Verschrikkelijk mooi, maar ook erg duur.
Ook Czytaj więcej
Mengwi
31 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 28 °C
De koninklijke tempel van Mengwi. Ieder huis heeft hier zijn eigen tempeltje. Daarnaast zijn er tempels voor gemeenschappelijk gebruik. Zo ook de koninklijke tempel van Mengwi. Koninklijk omdat deze Czytaj więcej
Alas Kedaton
31 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 28 °C
Vlakbij Tabanan ligt het apenbos. Heel veel apen, die inmiddels aardig aan toeristen zijn gewend. Al met al een redelijk georganiseerd apengebeuren.
Tanah Lot
31 stycznia 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 28 °C
Tanah Lot is een tempel in zee. Om bij de tempel te komen moet je een stukje door het water lopen. Bij laag water geen probleem, maar bij hoog water lukt dit niet meer. Bij zonsondergang een spektakel Czytaj więcej
Dierendag
1 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 27 °C
Vandaag was het dierendag. Naast apen hebben we een civetkat, vleermuizen en een python gezien.
1 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 25 °C
Vandaag transferdag, van Kuta naar Ubud. Hier zullen we 3 dagen verblijven. Ubud wordt ook wel het kunstenaarsstadje genoemd. Hier heel veel houtsnijwerk, beeldhouwwerk, schilderijen, geweefde doeken Czytaj więcej
1 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 24 °C
Nog enkele foto's van Ubud. Vandaag overigens de eerste regendag gehad. Tijdens de rit van Kuta naar Ubud regende het. We boften echter, want toen we in Ubud rondliepen was het droog. Nu we weer in Czytaj więcej
2 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 26 °C
Vanochtend zwembad en vanmiddag winkeltjes, terrasje en restaurantje. Op het terras hadden we een schitterend uitzicht op de rimboe. Lekker genieten dus en leuke souveniertjes gekocht. Onderweg ook Czytaj więcej
3 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 22 °C
Nogmaals Ubud. Vanochtend zwembad, vanmiddag winkeltjes en het apenbos van Ubud. In dit apenbos wat minder georganiseerde en heel brutale apen. Eén aap was het niet eens met het kapsel van Juud, Czytaj więcej
Sanur
5 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 29 °C
Gisteren verhuisd van Ubud naar Sanur, naar een werkelijk paradijselijke accomodatie. Ook heel erg vriendelijk personeel. Vanochtend bij het ontbijt werd ik toegezongen voor mijn verjaardag en ontving Czytaj więcej
Sanur strand
5 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 28 °C
Vlakbij onze accomodatie is het strand.
En wat een verrassing, er stond ook nog een verjaardagsbloemetje op de kamer.
Midden Bali
6 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 25 °C
Rijstvelden, het Bali zoals we het kennen van de plaatjes. In het echt is het ook een plaatje. Niet voor niets staan deze rijstvelden op de werelderfgoedlijst van Unesco. Vandaag staat weer een Czytaj więcej
Midden Bali
6 lutego 2018, Indonezja ⋅ ⛅ 26 °C
Omdat het zo mooi is nog wat foto's van rijstvelden en bloemenpracht.
Lovina
6 lutego 2018, Indonezja ⋅ ☁️ 8 °C
Lovina is een badplaats aan de noordkust van Bali. Het is hier warmer dan op de rest van het eiland. Kenmerkend aan Lovina zijn de zwarte stranden.
Bratanmeer
6 lutego 2018, Indonezja ⋅ ☀️ 14 °C
Een door vulkanische activiteiten gevormd meer, met daarin een watertempel. Prachtige tuin en tempel. Hindoeïsten en moslims leven hier in harmonie samen. Op een steenworp afstand van de hindoetempel Czytaj więcej

PodróżnikSpannend !!
PodróżnikLeuk en spannend
PodróżnikFijn dat Julie er zijn en nu GENIETEN !!