Col d' Izoard, Saint-Véran

Vandaag vertrokken we uit Briançon, waar we een zeer aangenaam verblijf hadden. Ons reisdoel voor vandaag is Embrun. Onze route gaat over de Col d' Izoard en we bezoeken het hoogst gelegen dorp van Czytaj więcej
Embrun

Vandaag een dag geen kilometers maken maar even een dagje rust. Gistermiddag zijn we gearriveerd in ons chalet in Embrun waar we drie nachtjes slapen. Het chalet is van alle gemakken voorzien en heeft Czytaj więcej
Les Orres

Vandaag rijden we naar Les Orres, een wintersportplaatsje waar je ook leuk kunt wandelen. We nemen de stoeltjeslift naar boven, stappen over bij het tussenstation en wandelen naar beneden terug naar Czytaj więcej
Van Embrun naar Puimoisson

We verlaten Embrun voor het laatste stukje van onze reis naar Puimoisson in het departement Alpes de Haute Provence. We rijden via de D954 langs het Lac Serre Ponçon. Een mooie route met schitterend Czytaj więcej
Puimoisson

Vandaag is het rustdag. Lekker luieren rond ons huisje en in en rond het zwembad. Even naar de bakker en een wasje draaien en verder helemaal niets.
Gorge de Verdon

Vandaag weer een stukje touren. Dit keer rijden we de Gorge de Verdon. Weer een prachtige route. Naast mooie uitzichten op de kloof, hebben we ook een mooi uitzicht als we op de terugweg langs het Lac Czytaj więcej
Puimoisson

Heidy en Ruud hebben vandaag een dagje rust.
Riez

Op woensdag is het de wekelijkse markt in Riez. Een sociaal evenement voor de verre omstreken. Geen toeristen markt, maar een normale markt met kleding en allerhande streekproducten. Wij bezoeken deze Czytaj więcej
Gorge de Verdon

We bezoeken voor de tweede keer de kloof, maar deze keer gaan we alles vanaf het water bekijken. We huren geen kano, maar kiezen voor een elektrische boot. Daarna rijden we naar Aguilles om daar van Czytaj więcej
PodróżnikMooie foto's 🤩 mooie gebied 🥰
PodróżnikPrachtig die Alpen in de zomer!