Melbourne
2017年2月21日, オーストラリア ⋅ ☀️ 23 °C
Vandaag stond er een sightseeing tour met de bus op het programma. Veel gezien van en gehoord over Melbourne. Melbourne is een mooie stad, met mooie gebouwen en het ziet er allemaal netjes en verzorgdもっと詳しく
Alice Springs
2017年2月22日, オーストラリア ⋅ ☀️ 35 °C
Om 10.50 uur plaatselijke tijd geland in Alice Springs. Om 11.30 uur gearriveerd in het hotel. Tijdsverschil met Nederland 8,5 uur. Temperatuur 36 graden, ff wennen 😎 Alice Springs ligt in het hartもっと詳しく
Van Alice Springs naar Uluru
2017年2月23日, オーストラリア ⋅ ☀️ 29 °C
Vandaag de eerste dag van onze 3-daagse kampeersafari in de Outback van Australië. We worden om 6 uur opgepikt door onze kampleidsters voor een busreis van een kleine 7 uur naar onze eersteもっと詳しく
Uluru - Kata Tjuta
2017年2月23日, オーストラリア ⋅ 🌙 30 °C
Uluru - Kata Tutja is de naam van het nationale park nabij het plaatsje Yulara waar ons kamp is. Na aankomst lekker geluncht en daarna Uluru en Kata Tutja bezocht. Prachtige natuur, museum enもっと詳しく
Ayers Rock bij zonsondergang
2017年2月23日, オーストラリア ⋅ 🌙 30 °C
De titel spreekt voor zich.
Ayers Rock
2017年2月24日, オーストラリア ⋅ ☀️ 31 °C
Vandaag wandeling rond Ayers Rock gemaakt, ongeveer 7 kilometer en de zonsopgang bewonderd. Daarna met een gids vergezeld van een Aboriginal enkele grotten aan de voet van Ayers Rock bezocht en alもっと詳しく
Ayers Rock grotten
2017年2月24日, オーストラリア ⋅ ☀️ 32 °C
Enkele grotten van de Aboriginals.
Watarrka National Park
2017年2月25日, オーストラリア ⋅ ☀️ 32 °C
Na de wandelingen bij Ayers Rock en een lunch in het kamp, moest er opgebroken worden. We maakten een busrit van circa 4 uur met als eindbestemming Watarrka National Park. Onderweg brandhout verzameldもっと詳しく
Kings Canyon
2017年2月25日, オーストラリア ⋅ ⛅ 9 °C
Omdat het zo bijzonder was nog wat foto's van Kings Canyon. Na deze wandeling weer een busrit van 5,5 uur terug naar Alice Springs. Onderweg was er nog gelegenheid om een helikopter vlucht te doen,もっと詳しく
Cairns vliegveld
2017年2月26日, オーストラリア ⋅ ⛅ 25 °C
Vandaag een rustdag gehouden in Alice Springs, even bijkomen van de inspanningen tijdens de safari. De klim naar de Kings Canyon, 450 ongelijke traptreden, is niet in de koude kleren gaan zitten.もっと詳しく
Kuranda Scenic Railway 1
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
Vandaag staat een treinreisje naar Kuranda op het programma. Kuranda ligt in het regenwoud, het Atherton Tableland. De spoorlijn van Kuranda naar het aan de kust gelegen Smithfield werd tussen 1884 enもっと詳しく
Kuranda Scenic Railway 2
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ☀️ 30 °C
De treinreis van Smithfield is erg mooi en komt in de plaats van het plan om een wandeling door het Daintree rainforest te maken. De vermoeidheid van de Safari is nog niet helpt weggepoetst en zo'nもっと詳しく
Barron Falls
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
De trein maakte een tussenstop bij de Barron watervallen.
Kuranda wildlife
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
In Kuranda is van alles te beleven. Er zijn Koala's, Wallibi's, reptielen, vogels en vlinders.
Kuranda Birdworld
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
En dan nu de vogels! Terwijl ik door de vogeltuin liep werd ik vergezeld door een Sun Conure (het gele vogeltje op mijn schouder). Het beestje bleef de hele tijd op mijn schouder zitten en vond hetもっと詳しく
Kuranda Butterfly Sanctuary
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
In de vlindertuin was het verschrikkelijk warm. Maar erg mooi aangelegd, helaas lastig om vlinders te fotograferen.
Kuranda Skyrail
2017年2月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 29 °C
Vanuit Kuranda zijn we naar Smithfield teruggekeerd met de kabelbaan. Met een lengte van 7,5 kilometer is de Kuranda Skyrail de langste kabelbaan ter wereld. Je zweeft boven het tropisch regenwoud enもっと詳しく
Great Barrier Reef Green Island
2017年2月28日, オーストラリア ⋅ ⛅ 28 °C
Vandaag stond een uitstapje naar het Great Barrier Reef op het programma. We scheepten ons vanochtend in op een zeilboot en zetten koers naar Green Island. Ongeveer een kilometer uit de kust van Greenもっと詳しく
Brisbane airport
2017年3月1日, オーストラリア ⋅ 🌧 30 °C
Geland in Brisbane om 12.15 uur plaatselijke tijd. Huurauto oppikken en 1,5 uur rijden naar Caloundra, onze laatste verblijfplaats in Australië.
Caloundra
2017年3月1日, オーストラリア ⋅ ☀️ 28 °C
Caloundra is een badplaats aan de Sunshine Coast met mooie stranden. We zijn gehuisvest in een resort Oaks Oasis) uit de betere klasse, wellicht bewust zo georganiseerd om ons na zo'n lange reis totもっと詳しく
Brisbane vliegveld
2017年3月9日, オーストラリア ⋅ ☀️ 27 °C
Vijf dagen later dan de oorspronkelijke planning dan nu toch het vertrek uit Australië. We vliegen om 14.40 uur (05.40 uur Nederlandse tijd). We maken een tussenstop in Singapore. Leo mag mij in eenもっと詳しく
Singapore vliegveld
2017年3月9日, シンガポール ⋅ ⛅ 27 °C
Geland om 20.05 uur plaatselijke tijd = 13..05 uur Nederlandse tijd. Om 0.25 uur laatste stuk vliegen naar Nederland. Voor de flightradar: vluchtnummer SQ324; wordt wel nachtdienst draaien 😉