Monaco 2.del

Lidt flere billeder og endnu en video af at Søren kører "formel 1". ☺️
Menton 1.del

Midt i al den her eksklusivitet møder vi den hyggeligste landsby. Der er gaderne så smalle at der ikke kommer biler. Byen ligger på en skråning. Når vi går øverst oppe kan vi se ud over deLue lisää
Menton 2.del

Det er svært for mig ikke at gå helt amok med fotos. Der er så mange detaljer og smukke farver.
Menton 3.del

Vi afsluttede vores besøg i Menton med en middag på den hyggeligste restaurant. Der sad Martin Jørgensen, tidligere landsholdsspiller også og spiste. Men Søren turde ikke sige hej... 🙁.
PåLue lisää
Nice er nice 1.del

Vi har besøgt den gamle bydel i Nice. Det er virkelig en flot by. Først gik vi op på Parc du Mont Boron, hvor der er mange udsigtspunkter, gangstier med mosaik og et vandfald. Der er ikke såLue lisää
Nice er nice 2.del

Farverne er bare så fantastiske i de sydfranske byer. Der er mange turister, men Nice er jo også nice. 😉
Nice er nice 3.del

Og så lige de sidste nice billeder...
Camping Village St. Michael

For første gang på den her tur har vi ikke rigtig noget internet. Så vi må jo sidde og drikke en øl/ vin i området med wifi.... 😁. Børneunderholdningen er også hyggelig. ☺️
I gårLue lisää
Lucca

Sikke en oplevelse. Til at starte med gik vi gennem volden som ret overraskende indeholdt et tunnel system med smukke hvælvinger. En gammel by med høje smukke bygninger og kirker. Små gader medLue lisää
Pisa

Det er godt nok skævt det tårn! Meget mere end vi troede 😳. Utroligt at det bliver stående. Men det er flot! Vi morer os over alle dem der skal lave "det sjove billede".
Vi går en lille turLue lisää
Camping Spina familia

Vi havde den dejligste køretur mod Ravenna hvor næste campingplads ligger nær ved. Vi kørte ind mellem små grønne bjerge ad snoede veje, gennem små landsbyer og ad omkørsler, hvor der ikke varLue lisää
Bologna 1.del

Vi har været på den dejlig tur til Bologna, sammen med Cecilia,Søren og børnene.
Efter at have kigget lidt på boder i et kæmpe marked, søgte vi mod den gamle bydel og de to skæve tårne.
ByenLue lisää
Bologna 2.del

Morfar og pigerne kigger på isbutikker.
Mange af bygningerne har hvælvinger i portåbningen og hyggelige gårdspladser i midten.
Bologna 3.del

De skæve tårne er virkelig skæve. Der er mange rigtig gamle, desværre nedslidte bygninger. Men de står stadig med smukke udskæringer i træværket og malerier under udhænget. Vi kunne se ind afLue lisää
San Marino 1.del

Vi kørte en tur til San Marino som er det femte mindste land. Fra toppen af den gamle bydel er der den flotteste panoramaudsigt over hele San Marino. Byen er så flot med gamle tegltage, snoede gaderLue lisää
San Marino - Seconda Torre

På toppen ligger San Marinos fæstningsværk. Det er bygget i 13-14 hundredetallet. Lidt upræcist beskrevet. Det er delt op i tre tårne. Nu er vi i tårn nummer to. Herfra har vi udsigt til de toLue lisää
Svalehale 🦋

Der flyver jo en Svalehale. 🦋 🙂
Der sidder en Svalehale på din hånd Søren!!!
Der sidder en Svalehale på MIN hånd!!!! 🦋
San Marino - Prima Torre

Det andet tårn er en del af en lille borg. På borgpladsen er der boder og optræden fra middelalderen. Hvor de viste håndværk og dagligdags aktiviteter. Puha...vi havde lidt ondt af ham der gikLue lisää
San Marino 2.del

Vi fandt en restaurant med den flotteste panoramaudsigt. Gaderne blev mere og mere fyldt med middelalder boder og optræden af musikanter på lut og harpe m.m. Det lyder så hyggeligt. Der kommer etLue lisää
Camping San Bartolomeo

Vi har besluttet ikke at køre til Syditalien. Vi trives ikke med de høje temperaturer både nat og dag. Det er dejligt i en periode, men nu er det nok. Planen var egentlig at køre mod DolomitterneLue lisää
Hyggedag i San Bartolomeo

Dagen er startet med at bade i det skønne hav. Senere gik vi tur i San Bartolomeos lystbådehavn og spiste på pladsens restaurant. Da vi kom retur til teltet, var luften feset ud og klappet sammen.Lue lisää
Novigrad

Vi tog på en køretur i dag. Ind over Slovenien og til Kroatien, for at besøge to byer. Først Novigrad. Det er en smuk havneby. Stille og fredelig by, hvor sælgerne kan alle sprog... også dansk.Lue lisää
Umag

Næste stop i Kroatien er Umag. Byen er større end Novigrad, men også en havneby med en smuk gammel bydel. Vores første tanke var at her er godt nok stille og hvor er her rent. Her er det muligt atLue lisää
Piran

Sidste by på denne tur er Piran i Slovenien. Dette er også en havneby, en gammel by, med slidte husfacader. Gaderne i den gamle bydel er smalle og snoede. Slidt, men charmerende. Det er ikke muligtLue lisää
Postojnska Jama 1.del

Vi kører fra campingpladsen selvom de truer med regn. Men nu er det jo sådan at der kun er 6 uger tilbage af vores tur og vi vil op i Dolomitterne. Vi vil gerne have 14 dage til at finde et sted atLue lisää
MatkaajaSuper