Dagen der bare skulle overståes.

Hold den i gang hvor den blæser...med voldsomme vindstød. Og torden, lyn og regn om natten.😱 Bliver teltet stående, bliver det revet i stykker på kanterne af bilens bagklap 😱😱. Nå...Okumaya devam et
❤️❤️

Trængte lige til en hilsen hjemme fra. Tak for jer. ❤️
Rotterdam Euromast

Det er også en måde at se hele Rotterdam på 😄.
Det er så stor en havn at det er umuligt at tage billeder af det hele.
Der ligger et "kineser" hotel og restaurant i kanaler hvor vi parkerer.Okumaya devam et
Kinderdijk

Hollands turistfælde nr 1. 😄
Nå pyt, flot er det og en dejlig gåtur i det dejlige solskin.
Og vi har da ikke været i Holland uden at ha set nogle møller.
De er så flotte, vedligeholdte ogOkumaya devam et
Polderland camping

Vejret er dejligt, næsten ingen vind og her ligger vi fuldstændigt i læ.
Vi er på øen Hoeksche waard.
Jeg har sendt Søren i køkkenet og stege bøffer. Det er et kongemåltid. Elsker at holdeOkumaya devam et
Det skæve kirketårn i Dordrecht.

Grote Kerk of Onze-Lieve-vrouwekerk. Nej se hvor skævt tårnet er! Der skal vi da op!
Flot kæmpe kirke med mange detaljer.
Turen op i tårnet er lidt skræmmende og smalt. Man kan faktisk mærke atOkumaya devam et
Gouda.

Nu må vi få is! 🤩🍧
Og goudasmagsprøver på goudaoste i goudabutikken mens vi går rundt i goudagaderne og kigger på goudabænke og goudakanaler. Goudakirken på goudatorvet er flot, påOkumaya devam et
De Schelphoek nationaalpark

Hov... Se det skilt! Hvad er det?
Smuk udsigt ud over vadehav og bunkers. Det er ynglested for en masse havfugle.
Der har været vådområder med tusindvis af fugle de sidste mange kilometer vi harOkumaya devam et
Vuurtoren noorderhoofd

Hollands vestligste punkt.
16 gr og vind i håret. 🤩 Hvor er her skønt.
På den anden side af diget kan vi se et af de vådområder som jeg nævnte tidligere.
Måske kan vi zoome ind på sidsteOkumaya devam et
Camping Grimbergen

Så er der slået lejr op i Grimbergen. Vi bliver her i 3 nætter.
Bare lige for at huske alle på det, så er Grimbergen jo også en rigtig god øl 🍻 🍺.
Hyggeaften i Grimbergen

Men de serverede slet ikke Grimbergen øl🧐.
Dejlig aften gåtur i den lille by og en øl er jo heller ikke så ringe. Skønt at kunne sidde ude så sent.
Brussel

Vi tog bussen til Brussels. Sikke en oplevelse! Det er en gigantisk by, med et miks af gamle historiske bygninger, smukke detaljerede huse, gråt beton og glasfacader. Overalt i byen er der træer ogOkumaya devam et
Aftengåtur i frøernes kvækken.

Ja... Det er så frøer der kvækker. 😳Det er godt højt. Husk at slå lyden til. 😉
Jeg stopper optagelsen da der kommer et fly ind over.
Turen til og fra Atomium.

Vi har taget bussen, men der er en 1/2 times gåtur gennem parken. I 1958 var hele parken fyldt op med Expo, der er meget få rester tilbage. Men nu er det et kæmpe grønt åndehul som forstad tilOkumaya devam et
Atomium.

Vild oplevelse! Gammel levn fra Expo '58. Flot lysshow og musik. Når vi bevægede os i lys og musik i to af de 6 niveauer man kan komme på, blev vi helt rundtossede. Det føltes som gulvet bevægedeOkumaya devam et
Anderlecht vandt 2-1.

Vi sidder lige på den lokale og ser Anderlecht vinde et lokalopgør. Der er fest! 🍻
Farvel til camping Grimbergen

Så må vi videre 🤩. Dejlig plads og gode naboer. Gabriela und Christoph fra Schweiz. Tak for hyggen.
Waterloo

Vi kan jo ikke bare køre forbi monumentet for slaget ved Waterloo. Egentlig troede vi bare at vi skulle op på toppen, men der er et kæmpe museum under jorden. Utrolig godt lavet, men en barskOkumaya devam et
Huy

Sikke et lorte vejr. I Brussels havde vi over 20gr og nu er den helt nede på 2 gr og regn, hagl og blæst. Typisk april vejr 😳.
På vejen fra Namur til Dinant ændrede landskabet sig meget. NuOkumaya devam et
Hotel Altitude

Endnu en regnvejrsdag, så derfor kører vi en del. Og faktisk en del på motorvej/motortrafikveje.
Vi startede dagen med at katten hos vores vært, havde tisset på Sørens sko. 😱 Det stinker!!!Okumaya devam et
Dreiländerecke

Afsted fra hotellet efter en lækker morgenmad.
Temperaturen er nede på 3 grader, så termo trøjen er kommet på igen.
Turen går ad små snoede veje op og ned af bakker, på kryds og tværs af de 3Okumaya devam et
Luxembourg by

Spændende by, ren og grøn.
Sjovt at byen ligger i to niveauer, med stor højde forskel.
Gangbro med udsigt over den lave, grønne del. Og så var der da også lige glasgulv. 😳.
Gad vide hvadOkumaya devam et
Fort de Vaux

Efter en overnatning i Etain på Hotel Sirené. Vælger vi at køre lidt på må og få, men med kurs mod Verdun.
Vi møder et skilt som ser spændende ud og kører efter det. Det er så Fort deOkumaya devam et
Fort de Vaux vers.2

Den mand der inviterede os tættere på, kom og hentede min mobil og gik ind imellem soldaterne for at tage billeder. 🙂
Her kommer lidt af dem han tog , plus en video af soldaterne der synger.
Middagsmad på "le wauw udsigt"

Hold nu op en flot panorama udsigt. 🙂 Heldigvis har vi mad med, så vi har holdt her på toppen, midt ude i ingenting, og spist vores mad.
GezginPandekager …ser godt ud….anden vil hilse på🦆🦆