Baumkronenpfad Hainich

1.Mai
Mir sind mitem Velo 20 Minuten zum Baumkronenpfad gradled und sind am 10ni gad döttä gsi, zum Glück denn mir händ dä Pfad fascht für üs ällei gha. 2 Stund spöter hät diä ganz SachOkumaya devam et
1.Mai
Dä ganzi Weg i dä Baumwipfeln isch öppä 550 Meter. Aber z'erscht hemmer mo mössä Treppen steigen😅
Eigentli hemmer wöllä go Minigolf spielä, es hät denn aber leider gschlossä gha. Denn hemmer ä Rundi mitem Velo drülled🚴♀️🚴
I han uf dä Wiese es paar Gänseblüemli gsuecht und dä Beat hät gmeint i möss mis Bluet reinigä und hät mir Löwenzahnblüten pflückt🥰
Hüt morgä sind mir no 3 1/2 Stund gfahrä und sind jetzt in Rothenburg und übernachted do ufem Stellplatz. Und morn gohts denn heiwärts.
Mir sind au no uf dä Rathausturm uä klettered und mir händ vo obä ä wunderbari uussicht uf s'Städtli gha. Diä Stägä isch aber dä bari Horror gsi und dobä ufem Turm isches mir denn nümä äOkumaya devam et
Mir sind notürli au no im Städtli umägloffä😅