Stegeborg
July 3, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 19 °C
Mysig liten ställplats med restaurang där ett ukuleleband spelade under middagen.
Vi gick en guidad tur i hörlurar av Herman Lindqvist vid borgruinen.
(Edvin var hos mormor och morfar)
Furuviks havscamping och Furuviksparken
July 10, 2021 in Sweden ⋅ 🌧 19 °C
Furuviksparken och Edvins födelsedag
July 11, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 18 °C
Edvin 10 år och han fick sin efterlängtade mobiltelefon med blått fodral. Radiobilarna och badet blev favoriterna hos både Edvin och Emma.
Valdemarsvik
July 16, 2021 in Sweden ⋅ ☀️ 19 °C
Liten mysig stad. Ställplatsen va fin och fint servicehus. Bageri intill ställplatsen med gott surdegsbröd och härliga wienerbröd.
Lite långt att gå till badet som dessutom hade väldigt dyig botten.
Västervik resort 17-19/7
July 17, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 23 °C
Superstor camping med allt man kan behöva. Havsbad pooler lekplatser trampbilar affärer mm. Vattenleklandet med vattenrutschbanorna va nog det bästa om man frågar Edvin och Emma
Yxnarens camping
July 19, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 21 °C
Liten mysig camping med bad och cafe ( med riktigt kaffe)
Väldigt klart och rent vatten och fint bad.
Boforsudden Karlskoga
July 21, 2021 in Sweden ⋅ ☀️ 21 °C
Fin ställplats med härlig kvällssol. Där fanns en superfint käpphäst hoppbana som barnen provade. Christin och jag tog en tur upp på stan för lite shopping och fika medans resten av gänget badade.
Harge bad och camping Askersund
July 22, 2021 in Sweden ⋅ ☀️ 23 °C
Vi stannade i Askersund och käkade lunch och lekte på lekplatsen. Sen åkte vi vidare till Harge camping.
Bra camping med fint servicehus och jättefint bad med härlig sandstrand.
Motala
July 23, 2021 in Sweden ⋅ ☀️ 21 °C
Liten fin ställplats med gångavstånd till centrum. En härlig kväll med SUP paddling i kvällssol och en löprunda längs Göta kanal.
Vadstena
July 25, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 25 °C
Ett litet besök i Vadstena med en tur med rälsbussen och lite guidning bland de äldre loken i lokstallet. Fin ställplats men dock inget servicehus.
Malmköpings bad och camping
August 4, 2021 in Sweden ⋅ ☁️ 21 °C
Lekparkshäng SUPpaddling bad och spårvagnstur och en pizza på pizzerian.
Sörsjön
August 14, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 16 °C
Liten mysig skogscamping med bad och höghöjdsbana. Nu märks det att sommaren börjar gå mot höst det krävs jacka vid kvällshänget.
Trosa gästhamn
August 21, 2021 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
En helg med Rickard och Christin med familj. Vi käkade på Trosa sjökrog tillsammans. Och tog en tur på stan. God mat och trevligt sällskap.
Kappelskär Mariehamn 24-26/9
September 24, 2021 in Sweden ⋅ ⛅ 9 °C
Kryssning till Mariehamn över dagen. Vi sov på Kappelskärs camping.
Västerås gästhamn 1-3/10
October 2, 2021 in Sweden ⋅ ☁️ 13 °C
Vi firade Magnus födelsedag tillsammans med Ingrid och Bjarne. Vi åt god mat både på fredagskväll i deras husbil och sen på lördag lunch då det blev indisk mat. Det blev en del shopping ochRead more