• 53 - Team DeroGroup
  • 53 - Team DeroGroup
  • Robert-Jan Samsom

Baltic Sea Circle 2019 – Dutch

Et 18-dags eventyr af 53 - Team DeroGroup & Robert-Jan Læs mere
  • De laatste dag, op naar huis!

23. juni 2019, Tyskland ⋅ ⛅ 19 °C

Vandaag is het autobahn fahren für die BMW. Een mooie gelegenheid om terug te denken aan deze fantastische reis. We hebben mooie dingen gezien, nieuwe vrienden ontmoet en leuke herinneringen gemaakt. Het is jammer dat het er weer bijna op zit maar ook kijken we er weer naar uit om lekker naar huis te gaan.Læs mere

• Het venijn zit hem in de staart

23. juni 2019, Tyskland ⋅ ⛅ 28 °C

De laatste lootjes wegen het zwaarst en ook vandaag blijkt wel weer dat dit klopt. De auto’s hebben het erg zwaar met de eindspurt. Eerst raakt de #12 Audi van Daan en Stefan oververhit. Voor de zekerheid hebben we de thermostaat eruit gehaald en voorzichtig weer rustig proberen te rijden. Dit lijkt goed! Even later een appje van Jeep #76 van Kim en Geert, overhit! Snel zijn we naar ze toe gereden en tegen de tijd dat we aankwamen werd pijnlijk duidelijk dat het de waterpomp was... einde dolle rit 😢. Heel erg zuur om Kim en Geert achter te moeten laten. Gelukkig kon de Jeep snel opgehaald worden door de ADAC.Læs mere

• Mede mogelijk gemaakt door...

23. juni 2019, Holland ⋅ ☁️ 24 °C

Zonder sponsoren was onze reis niet mogelijk! We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons team, de rally en het goede doel!
    We hebben maarliefst €2600,- opgehaald voor Stiching Opkikker! Alle 73 teams bij elkaar hebben dit jaar een overweldigende €176.000,- opgehaald voor diverse goede doelen!

We willen graag bedanken:
    Dero Groep