Efter togturen gik vi lidt rundt i den smukke Wernigerode. Den gamle bydel er fyldt med bindingsværks bygninger med masser af detaljer. Den er virkelig flot! ☺️ Vi vælger at spise på et gammeltRead more
På toppen af Bloksbjerg havde vi en times tid inden toget gik retur igen. Bjerget er 1142 meter over havets overflade. Udsigten er skøn men disen tager lidt af horisonten. Hvis man kigger godt efterRead more
Gangstien er 1000 meter lang og er op til 26 meter over jorden. Så vi går oppe over og mellem trækronerne. Der er 52 naturbeskrivelser og børnevenlige oplevelser på turen. Og den gynger lidt nårRead more
We stopped in a little village called Altenbrak in the Harz Mountains for 2 nights. This place was really quaint and reminded us a lot of alpine skiing villages in its charm. A lot of the houses hadRead more
Today we woke up to it snowing in Bad Harzburg! My friend also sent me a message saying that we were supposed to get freezing rain in Berlin this evening so we wanted to make sure we got home beforeRead more
For snart halvtreds år siden stod jeg her på den Vesttyske side af grænsen og kiggede over ingenmandslandet til den østtyske side hvor vi kunne se vagttårn og soldater. Det var en dysterRead more
# Deutsch
Wernigerode ist vorallem für sein Schloss und die Dampflokomotivenfahrten auf den Brocken bekannt. Und eines davon war mir dann auch vergönnt - allerdings war es nicht die Fahrt auf denRead more
Unsere Mittagspause verbrachten wir in einem schattigen Wäldchen mit Blick auf den Harz und den Brocken. Linus hatte lecker Putenschnitzel mit seinem legendären Mozzarella-Tomaten-Salat gemacht undRead more
That's what it looks like here! [Karen]
Traveler The snow looks lovely!