En weer terug naar Paramaribo

Vanochtend een historische rondleiding gehad op plantage Frederiksdorp en veel gehoord over de verschillende plantages.
Daarna weer teruggefietst naar Paramaribo, maar nu met wind mee.
GisteravondRead more
Daarna weer teruggefietst naar Paramaribo, maar nu met wind mee.
GisteravondRead more
Vanochtend nog een laatste blik geworpen op de cottage. Om 7.45 zaten we al op de fiets richting Paramaribo, toen het nog een beetje koel was.
Gisteravond nog een tijd gesproken met Eric, deRead more
Lekker uitgeslapen, het was prima slapen met de ventilator.
Naar de rivier gefietst, koffie gedronken en de korjaal (boot) gepakt naar Laarwijk, klein plaatsje op een voormalige citrusplantage aanRead more
Vanochtend de koffers alvast op de fiets naar de Holland Lodge gebracht (het hotel waar we over 2 nachten verblijven); we gaan ‘licht gepakt’ fietsen naar Domburg, zo’n 25km naar het zuidenRead more
Vandaag hebben we besloten om in Paramaribo te blijven. We hebben uitgeslapen en zijn ‘pas’ om 9 uur gaan ontbijten; erg laat voor hier. Daarna zijn we naar het centrum gelopen. We wilden nog naarRead more
Vroeg aan het ontbijt en uitchecken zodat we op tijd het natuurpark in kunnen. Op de fiets het park in, veel natte apen gezien want het is weer gaan regenen. En iets wat op een kleine capibara ofRead more
Vandaag gaan we naar Peperpot, een groot natuurreservaat en een voormalige koffieplantage. We overnachten hier ook in hotel Peperpot.
Vanochtend eerst fietsen gehuurd en ontbeten bij Zus&Zo.Read more
Vandaag hebben we fietsen gehuurd en Paramaribo per fiets verkend. Het links fietsen ging goed. 😊
Als eerste zijn we opnieuw naar het centrum gegaan om de basiliek te bezoeken. Toen we er gisterenRead more
We waren vanochtend vroeg wakker. An sich logisch want in NL is het 4 uur later. Om half 8 zaten we al aan het ontbijt. Voor ons vroeg maar blijkbaar begint alles hier vroeger want het was al ergRead more
Très déçu de la première des 3 Guyanes, je n'ai pas énormément d'attente quant au Suriname, d'autant qu'il me faut payer un droit d'entrée de 52$ (heureusement tout pile ce qu'il me restait enRead more