Wel, niet, wel, niet

Vandaag wilde ik een keuze maken wat betreft Spanje. Wel, niet, wel, niet... Heel lastig. Ik ben gaan fietsen met een doel, maar ik wil natuurlijk ook niet onnodig risico lopen. Daarom heb ik ervoorRead more
Vandaag precies 21 dagen onderweg! Dus tijd voor een feestje 🥳
Heute geht's an der Atlantikküste entlang Richtung Norden.
Es kann hilfreich sein die Landessprache zu verstehen. Bin grad in Dax, ja mit x. Der Zug hat Aufenthalt und nur die Einheimischen wissen wie lange
Après avoir assisté à la messe avec les frères Lazaristes du Berceau de Saint Vincent de Paul, j'ai continué ma route vers Dax afin de découvrir la cité thermale et de me diriger peu à peuRead more
Mais uma etapa no caminho do regresso. Na casa caracol só lhe faltam os testemunhos do Luxemburgo, da Eslováquia do Liechenstein, mas mesmo assim esta voltinha fica na memória como a que maisRead more
You might also know this place by the following names:
La Pince
Ga d'r voor, meis! Je bent zó goed bezig!!👍😉😘
Hoi Femke, ik denk dat het een goed besluit is. Je bent zo lekker onderweg het zou toch heel jammer zijn om nu te stoppen.
Super Femke, Ga genieten en streef je doel na. Gaat zo GOED. 👍👍😘