• Frank van der Schoot
  • Eline Kooijman
  • Dirk van der Schoot
  • Gijs van der Schoot

Tenerife

Een weekje lekker weg met z'n vieren tijdens de carnavalsvakantie. Læs mere
  • Geocache

24. februar 2023, Spanien ⋅ ☁️ 7 °C

Bijna vergeten maar gelukkig de ken we er nog aan. Langs de route vinden we nog twee geocaches. Goed verstopt maar wel leuk gedaan. Eentje na 300 meter teruglopen vanaf een parkeerplaats en de andere enkele tientallen meters klimmen een steile heuvel op. Toch leuk zo ff tussendoor!Læs mere

• San Cristóbal de La Laguna

24. februar 2023, Spanien ⋅ ⛅ 17 °C

Onze Noordelijkste bestemming is Dan Cristóbal de La Laguna. Dit Unesco werelderfgoed stadje valt in het begin een beetje tegen. De straatjes zijn leeg en stil. Een lange siësta blijkt het geval. Toch is er niet bijster veel te beleven of moois te zien. Een paar plekjes vinden we wel en we chillen even met een drankje bij een Libanees restaurantje. Helaas hebben we nog geen honger waar de gerechten zien er heerlijk uit. Vanuit hier rijden we terug via de zuidkant van het eiland over de snelweg. Dat duurt een dik uur terwijl de route langs de vulkaan ons circa 2,5 uur heeft gekost. Wel een heel.ander uitzicht natuurlijk.Læs mere

• Tapas & Paella

24. februar 2023, Spanien

Voor ons laatste diner gaan we heerlijk uit eten. We belanden in Los Cristianos. Een super touristische plaats met veel 'foute' eetgelegenheden. Obers die in 26 talen je proberen naar hun terras te lokken en zelfs een restaurant met een Nederlandse naam. We vinden na even dwalen in wat straatjes achteraf een rustige plek. Met wat ietsje later blijkt super lekkere en enorm betaalbare tapas en paella. Echt heerlijk gegeten! Daarna rijden we in het donker naar huis en maken alvast een start met het inpakken van de koffers. Morgen moeten we namelijk vroeg op. Om 8.00 uur uitchecken en naar het vliegveld. Deze vakantieweek zit er bijna op 😥Læs mere

• Slut på rejsen
    25. februar 2023