Et 23-dags eventyr af Frida, Amanda & Louise Læs mere

• 82fotos
  • 8kan lide
  • Lämna tbx Vanen

15. juni 2024, Portugal ⋅ ⛅ 20 °C

Idag var det dags att lämna tillbaka vanen, vilket faktiskt kändes skönt! Skönt att slippa känna att man har ansvar för en lånad bil! På fm fixade vi mest, tankade och lämna tillbaka bilen på depoten! Efter det tog vi en taxi in till Lissabon till hostlet som vi bokat för natten! Vi gick runt i stan på dagen, till gamla stan och runt i centrum. Vi gick till hostelt och duschade en mkt efterlängtad dusch för att bli av med alla 20 lager av saltvatten i håret! Sen så gick vi ut igen och åt kvällsmat på en mexikansk resturang. Under dagen när vi var i gamla stan så hade vi sett att det var massa stånd och pynt och förstod att det var någon slags festival eller ngt som skulle hända så vi var nyfikna och gick dit på kvällen. Det var heeelt fullt med människor och massa grillar som grillade sardiner, folk överallt som dansade och sjöng portugisiska sånger. Det var coolt att få se men man blev också lite avundsjuk för man ville vara i det och kunna sjunga med och allt! Nu kändes det som man såg det utifrån mer, vilket också var coolt förståss! Det var som en labyrint och vi gick upp och ner i trappor och genom rök och jättehög musik, en cool upplevelse asså🎉🎉Læs mere

• Lissabon -> Aguieira

16. juni 2024, Portugal ⋅ ☀️ 23 °C

Idag vaknade vi upp på hostlet i Lissabon, så hääärligt att få sova i en normal storlek säng själv en natt här. De har vi saknat även om de gått väldigt bra att sova i bilen innan. Vi tog oss ut för en härlig brunch innan vi tog en sväng vid havet och längs shoppinggatorna. Sedan hämtade vi väskorna och tog oss till tåget för att ta oss till vår efterlängtade Ana! Ska bli roligt att visa Louise vad vi pratat om i 1.5 år. 😍😅 Tog oss till Aguieira med ett byte i Aveiro, Sedan car vi framme!! Konstigt att vara tillbaka och så härligt!Læs mere