Finally arrived
December 2, 2019 in Ghana ⋅ ☀️ 29 °C
Of course, I have never doubted it, but it is almost unbelievable. This looong roadtrip is finish, we reached Accra! 🥳🥳🥳🎉🎉🎊🎊🎊
Wow.. 😁😎🤩
Had a wonderful welcomeRead more
Wow.. 😁😎🤩
Had a wonderful welcomeRead more
Bald geht's nach Hause und die Freude und Familie wollen natürlich beschenkt werden 😉
Also ab ins Taxi und in die City 🤪 Schlappen, Haare, T-shirts, Armbänder und alles andere was das HerzRead more
Akwabaa (or welcome, in Twi language).
YES!! I finally made it to Ghana 🇬🇭 (being my first West Africa country ever!). After all of the hassle, tears, and of course money. As aRead more
But relatively smooth compared to power on.. power off tossing and pitching during our landing delay.
03.10. + 04.10.:
You might also know this place by the following names:
Adenta
Traveler Ganz tolle Aktion die Du da durchgezogen hast meine Suse..ich bin sehr stolz auf dich, und wir werden wir auch helfen und zu Dir rüber fliegen wenn du dein endgültiges go gibst
Traveler Bist jeder Zeit herzlich Willkommen Steven. Wir richten uns gerade ein ...aber ab Januar sollten wir fertig sein. Ganz liebe Grüße 😘😘😘
Traveler halleluuuuuujaaaaah!!