Alta, stop 7
2022年2月24日, ノルウェー ⋅ ⛅ -7 °C
We zijn aangekomen. Prima rit met fijn zonnetje. Prachtige omgeving, bijna onwerkelijk.
Nieuwe dag
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -6 °C
Afscheid genomen van onze host: een Sami. Het van origine Laps nomade volk. Hij is eigenaar, herder van een enorme kudde rendieren. De kudde op de foto is van hem. En zijn opa en oma. En…we hebbenもっと詳しく
Totaal andere wereld
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -6 °C
Vandaag sneeuwt het. Hierdoor ontstaat een totaal andere wereld.
Sneeuwploeg
Ruige wereld
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -2 °C
Laatste deel richting Honningsvåg…
Honningsvåg
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ⛅ -2 °C
Winters hier…
Verkenning weg naar Noordkaap
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -5 °C
Beelden spreken voor zich. En onderwijl live op de radio bij grootnieuws!
Honningsvåg aangekomen, stop 8.
2022年2月25日, ノルウェー ⋅ ☁️ -5 °C
We waren erg vroeg vandaag, ondanks de extreme omstandigheden. We zijn dus alvast verder richting de Noordkaap gereden. Nog 2 auto’s geholpen en een team een sleep gegeven. Nu op onze slaapplek.もっと詳しく
Opdacht van de dag
Noorderlicht
Op naar Finland
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -4 °C
En we gaan weer dóór, we vervolgen onze weg en rijden naar Inari, Finland. Omstandigheden zijn matig, harde wind en stuifsneeuw. Maar Landy doet t prima!
Sneeuwploeg!
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -4 °C
Oude en nieuwe techniek ontmoet elkaar
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -6 °C
Sorry, de tracker is beetje in de war
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -4 °C
Op een op andere manier pakt ie onze locatie niet goed op en komen de footprints niet in de goede volgorde. Met een beetje scrollen komen jullie er wel uit hopen we.
Bevroren meer
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ⛅ -8 °C
Nu we weer meer het land inrijden weg van de zee, daalt ook weer de temperatuur. We hebben al weer even -14 gehad.
Land 6: Finland
2022年2月26日, フィンランド ⋅ ☀️ -10 °C
En we zijn de grens over.
Ander landschap
2022年2月26日, ノルウェー ⋅ ☀️ -10 °C
We komen dichter bij Finland en het landschap verandert, ook de temp zakt: -15.
Bijna in Inari
2022年2月26日, フィンランド ⋅ ☀️ -10 °C
Inari, Finland, stop 9
2022年2月26日, フィンランド ⋅ ☀️ -9 °C
Aangekomen in Inari, onze stop 9. Mooie dag, begon met sneeuwval, veel wind en stuifsneeuw met ijs op de weg, meer richting Finland ging de wind liggen en de zon schijnen.
Sneeuwscooter tocht
2022年2月26日, フィンランド ⋅ ⛅ -10 °C
Met sneeuwscooter over het meer naar een kamp met tipi. Bij het warme kampvuur lekker gegeten (broodje rendier) en wat warms te drinken.
Doel gehaald!
2022年2月26日, フィンランド ⋅ 🌬 -6 °C
We hebben ons doel om € 5.000,- in te zamelen gehaald! Dank iedereen die met ons dit mooie bedrag bij elkaar hebben gekregen voor IJM en Movember.

旅行者Prima mannen.
旅行者Morgen het laatste stuk naar de Noordkaap?
IceroadmenWe rijden naar Honningsvåg, slapen daar. En dan zaterdagochtend met de hele groep in colonne naar de Noordkaap, mede vanwege de planning van het fotomoment en dat we met de auto bij het monument kunnen staan. Smiddags rijden we dan naar Inari, Finland.