Op naar Finland

En we gaan weer dóór, we vervolgen onze weg en rijden naar Inari, Finland. Omstandigheden zijn matig, harde wind en stuifsneeuw. Maar Landy doet t prima!
Op een op andere manier pakt ie onze locatie niet goed op en komen de footprints niet in de goede volgorde. Met een beetje scrollen komen jullie er wel uit hopen we.
Nu we weer meer het land inrijden weg van de zee, daalt ook weer de temperatuur. We hebben al weer even -14 gehad.
En we zijn de grens over.
We komen dichter bij Finland en het landschap verandert, ook de temp zakt: -15.
Aangekomen in Inari, onze stop 9. Mooie dag, begon met sneeuwval, veel wind en stuifsneeuw met ijs op de weg, meer richting Finland ging de wind liggen en de zon schijnen.
Met sneeuwscooter over het meer naar een kamp met tipi. Bij het warme kampvuur lekker gegeten (broodje rendier) en wat warms te drinken.
Reiziger
Dat is het betere tank werk... 🙂
IceroadmenGoede koffie hier bij de tankstations, zijn halve restaurants. Hebben we elke ochtend maar een gewoonte van gemaakt. Eerst tanken en koffie.😉