Aankomst in Lima

En we zijn vertrokken. 19u onderweg, via Madrid, waar het regende, aangekomen in de avondzon in Lima. Vlak voor de landing eerste zicht op het Andesgebergte. Hopelijk een goede nachtrust...
Vandaag stond in het teken van ons bezoek aan restaurant 'Central'. Vorig jaar uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Maanden geleden gereserveerd, nu was het zover. Een culinaire trip in eenRead more
Vandaag een lange rit, maar vooral een hoogteverschil van 1300m over en tussen de vulkanen en bergen van de Andes. Tophoogte 4910m, slapen doen we op 3600m. De verschillende soorten Peruaanse kamelenRead more
Vroeg uit de veren vandaag voor bezoek aan de Colca valley, de Colca canyon en een paar lokale dorpjes. Onderweg ook Condors gespot. En natuurlijk lokale bevolking met versierde alpaca's. Het lokaleRead more
Deze ochtend Cusco voor enkele dagen achter ons gelaten, om de Incacultuur verder te verkennen. Pisaq was onze eerste stop, om erna verder te rijden naar de site van Olantaytambo. Zeer onder de indrukRead more
Vandaag vroeg op de trein richting Aguas Calientes, en onderweg uit de trein om de halve Inca trail te starten. Met een beetje nervositeit en geen te beste nacht achter de rug, maar vol goede moed.Read more
Hoogte, vermoeidheid, hitte, whatever, het was een van de zwaarste fysieke inspanningen uit mijn leven. Maar gewoon blijven gaan, en oh wat een emotie toen we via de zonnepoort in de verte MachuRead more
Bienvenido ! [Andres Mendoza]