Ontbijt
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 13 °C
Waar slapen we vannacht?
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 20 °C
Jolanda druk bezig met een plek te zoeken waar we willen overnachten.
L'Amazigh
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 20 °C
L'Amazigh = L'Homme Libre
De vrije mens
Le Buguet
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 21 °C
Goed ontvangen door John, hij is een oude baas .Tot onze verbazing spreekt hij volgens ons geen woord Frans. Blijkt een Engelsman te zijn die hier nu zes jaar woont. We hebben een zolder, met balkon,Читать далее
Eglise Saint Jaques
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 21 °C
De kerk ligt helemaal in een rots. We halen hier een stempel voor ons paspoort. We kunnen dit ook bezichtigen maar we hebben stiekem meer zin om een ijsje te halen, wat eten kopen en bij onze groteЧитать далее
Eten aan de rivier
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 21 °C
Bij de buurtsuper een en ander gehaald en in elkaar geflanst in onze gîte. Op de voorverwarmde borden, folietje eroverheen, drinken mee en naar de rivier lopen. Heerlijk gezeten en gegeten.
Kort maar prachtig
6 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 21 °C
We beginnen te leren te genieten. Lijf moppert nog steeds, we vermoeden dat dat zo blijft. Maar dat drukt de pret niet. We zoeken onze eigen manier om onze grenzen te verleggen zonder er te verЧитать далее
Le Buguet
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 9 °C
Enkele details van ons onderkomen van de afgelopen nacht.
Manderijntje
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 17 °C
Voor de vitamientjes.
Lunch en overnachting regelen
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 22 °C
Geen campings open in dit gebied. Airbnb gebruikt, op eerste reservering hebben geen antwoord gehoord. Die maar geannuleerd en geboekt in Puisseguin. Daar kregen we meteen reactie. Lekker relaxed,Читать далее
Weer op pad
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 23 °C
Chateau Rose de Vents
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 23 °C
Dit appartement is heel anders dan de vorige. Klein, superstrak design. Na alle bagage naar boven hebben gebracht even buiten zitten en over de wijngaard lijken. Straks boodschapjes down in plaatsjeЧитать далее
Onder de boom
7 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 22 °C
Worstjes bij de slager met gekruiden aardappeltjes uit de vriezer in de over. Salade erbij en stoeltjes onder de boom gezet. Heerlijk. Daarna nog even genieten van de ondergaande boven de wijngaard.
Ontbijtje
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 14 °C
Saint Emilion
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 16 °C
Dit weggetje naar beneden vinden we iets té steil, en dan over de kasseien. We kiezen voor een omweg
Tunneltje
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 20 °C
Moederdagmoment
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 20 °C
Lief bericht gekregen van Rosanne en een prachtig cadeau van Rosanne en Vincent. Een overnachting in een goed bed. Lieve schatten. Xxx
Lunch
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 21 °C
Bevrijdingsdag in Frankrijk. Alles dicht, alle café 's, restaurants noem maar op. Nergens plekkie met bankje in schaduw. Dan eigenen we ons het voorportaal van het gemeentehuis maar toe.
La Porte de la Mer
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 24 °C
Ook wel 'Poort van de Zee'. Door de getijdenwerking in de rivier de Garonne kan de rivier tot zeer hoog in de stad Cadillac komen. In de poort staat een meetlat met data wanneer er erg hoogwater was.
Moederdagcadeautje
Hier slapen we vanavond.
Noodrantsoen
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 24 °C
Alle restaurants dicht. 8 mei is bevrijdingsdag, dit betekent dat bijna alles dicht is. Hier wordt ook niets geleverd. Maar wij hebben gelukkig een noodrantsoen. Twee porties nasi babi. Eet smakelijk.
Beetje planning
8 мая 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 18 °C
We hebben een (privé)kamer geboekt voor morgen in Commensacq. We trekken door de Landes, bos, bos en nog eens bos. Zo'n 155 km tot Dax aan toe. Beetje plannen is wel handig denken we. Dan komt hetЧитать далее
Kleine indruk
9 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 11 °C
Nog paar sfeerfoto's van dit huis waar we vannacht verbleven. Het huis is gigantisch,plafonds 4 meter hoog, Toilet in torenkamertje, bukken om vinnen te komen. Barstensvol, krakkemikkig. Maar geeftЧитать далее
Blik op de Garonne
9 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 13 °C
Door het bos
9 мая 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 21 °C
De eerste km's door het bos zitten er op. Nu koffie. Eerste stuk was een trilweg, ons hele lijf trilt nog na bij een bakje koffie in Louchat. Links en rechts inderdaad alleen dennenbomen. Maar weg ookЧитать далее