• Kim J. Nielsen

Jagten på den blå juvel

Et roadtrip fra Gedser til Skagen, for at finde den mytiske isfugl Leia mais
  • Skagen for alle pengene

26 de agosto de 2025, Dinamarca ⋅ ☁️ 18 °C

Efter at vi startet på det nordligste på Grenen, tog vi en tur ind til Skagen by. Vi fandt ud at der er altså ikke noget der hedder en Skagen toast, og vi så heller ikke nogle skagenslapper. Men vi fik en is fra Normal, og gik en runde i den hyggelige lille by. De fleste huse er gule. Istedetfor at spise frokost i Skagen til overpriserne rejer som sikkert aligevel er fangerne i Grønland, gik vi en tur ned på havnen og ville købe en fisk med hjem fra fiskehandleren og lave der hjemme. De var lige ved at skulle lukke, og tilbød os en fiskeplatte til en reduceret pris, og så fik vi også lige en bakke stegte kuller med i prisen gratis. Det var simpelthen så meget på den bakke at vi havde mad i 2 dage.Leia mais

• Nordsøakvariet

28 de agosto de 2025, Dinamarca ⋅ ☁️ 16 °C

Efter udchekning tog vi en tur på Nordsøakvariet som er mest kendt for klumpfisken. Den have de dog ikke mere, da den blev aflivet her i foråret. Men der er masser af fisk u havet, som man siger.

• Goodbye Hirtshals

28 de agosto de 2025, Dinamarca ⋅ ☁️ 19 °C

Efter turen på Nordsøakvariet, sendte jeg Kim hjem med med bilen, og jeg tog en runde rundt i Hirtshals by, og en tur på stranden. Det blev og tul en tur i bølgerne, og det føltes slet ikke som de 17,2 vandet var målt til. Nu sidder jeg på Fjordline, og min rejse går videre til Bergen.Leia mais

Final da viagem
    28 de agosto de 2025