Bay of bones

På vores udflugt kom vi fordi dette museum kaldet Bay of Bones. Under vandet har man fundet rester af en gammel bebyggelse, som har været her omkring 1200 år f.kr. den gang har vandet ståetOkumaya devam et
Undervejs gør vi holdt ved endnu en kirke.
Vi er på dobbelt bådtur. Ved st. Naum klosteret i sydenden af Ohrid søen, padler vi lidt rundt på en lille sø, som fyldes to gange dagligt med vand fra undersøiske kilder. Solrun bliver døbtOkumaya devam et
Efter opholdet i st. Naum er vores kaptajn blevet så fuld, at Solrun må sejle os hjem.
Efter et par skønne dage ved søen, tager vi nu på storbyferie til Skopje.
Vi er landet i hovedstaden, hvor Bushi er vores hjem den næste uges tid. Der er bryllup i haven, så vi er blevet advaret om lidt larm frem til midnat.
Den første aften i Skopje skulle vi ud og have aftensmad, og valget faldt på en brewpub i nærheden. Kim bestilte en IPA, jeg bestilte ligegodt 5 øl på en gang 😆 jeg skulle have et smagesæt,Okumaya devam et
Skopje er muligvis verdens mest kitschet hovedstaden. Et uskønt sammenskrab af sørøverskibe, klassiske søjler og et helt vanvittigt antal af statuer. På den positive side er der en bænk for hverOkumaya devam et
Vi deltager i et virtuelt spil, som bruger det meste af bymidten, som gerningssted for en udspekuleret mordgåde. Vi afhører undervejs vidner og ender med at samle trådene på en pub. Det var IKKEOkumaya devam et
Søndagen har budt på typiske weekend aktiviteter, som en tur i parken og biografen. Det kan tilføjes at den seneste Eastwood film er noget langtrukken, banal og ligegyldig.