Peddelen op het PieterpadTravelerShow tripAdd to bucket listRemove from bucket listShareDay 2Tuesday, August 12, 2025 at 2:54 PM ☀️ 31 °C Altitude: 13 m NetherlandsTolkamer51.860607, 6.0854751°51’38” N 6°5’8” E1Heeeeeeeeerlijk 🏊♂️🏊♀️🏊 August 12 in the Netherlands ⋅ ☀️ 31 °C De plaatjes spreken voor zich... het is warm, dus tijd voor verkoeling! See translationTravelerDat is genieten!8/12/25ReplyTranslateTravelerZo ontzettend jaloers. We zijn nog geen enkele goede zwemgelegenheid tegengekomen. De Moezel en de Rijn vond ik niet echt een uitnodiging.8/12/25ReplyTranslateTravelerSnap ik. Kwam dit toevallig tegen. Uitloper van de Waal geloof ik. Verderop nog veel meer zogenaamde Waalstrandjes gezien. Misschien typisch Nederlands?8/12/25ReplyTranslate2 more comments5 likes Show trip
Traveler
Dat is genieten!