Op pad

Rond half 10 hebben we de auto geparkeerd bij de Aldi in Winsum. Inmiddels hebben we de route gevonden richting Vierhuizen. Dit keer wandelen we dus mét bepakking. Spannend!
In Schouwerzijl luchten we de ruggen even. Het is echt wel anders lopen met 10 kilo op de rug. En rugzakken hebben zoveel sjor- en verstelbanden ... voordat alles lekker zit... maar goed de eersteRead more
Het groninger land is best mooi, maar ook soms wel saaaai. We lopen met name langs akkers en weilanden. Hier en daar een mooie boerderij. Als we een bankje tegenkomen, aarzelen we niet... tijd voorRead more
We zouden eigenlijk nu richting Ulrum gaan, maar om hongerklop te voorkomen nemen we een omleiding via de Theefabriek in Houwerzijl!
@Peter&Ber10: you're happy to join 🍰🫖
Gelukkig hebben we gereserveerd, want alle plekjes zijn vergeven op deze camping vlakbij Zoutkamp. De normale camperroutine is niet van toepassing, maar samen zetten we in korte tijd onze kamp op.
NuRead more
Weer een nieuw experiment. Lichtgewicht, gevriesdroogde maaltijden van de Decathlon... water koken, toevoegen aan het zakje, afsluiten, 8 minuten wachten en eten maar... was 't smullen? Luister naarRead more
Afgelopen woensdagnacht hebben we thuis proefgedraaid in de tent. Toen zijn we rond 3 uur in ons eigen bed gekropen: kkkoud en Berend scharrelde ieder half uur luid mauwend rond de tent.
Dus vannachtRead more
Marian koopt nog wat broodjes bij de bakker in Zoutkamp en daarna lopen we over rechte wegen langs eindeloze akkers met aardappels, uien en graan. Geen bankjes in de polder, dus we zitten een tijdRead more
Na 5 kilometer akkers komen we bij gemaal De Waterwolf bij Electra. Even zitten, even de voetjes rust geven. Het is warm en benauwd.
TravelerVeel plezier. Welk wandelpad is dat? Het zilten pad?
TravelerWe hebben zelf een route gemaakt via wandelknooppunten...