Ciutat estratificada
March 15, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C
Acabem d’aterrar a Lanzarote i, amb el cotxe de lloguer ja a punt, la primera parada és la Ciutat Estratificada. Davant nostre s’aixequen uns tallats impressionants, plens de capes de colors queRead more
Jardí de cactus
March 15, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C
Entre terres volcàniques i murs de pedra seca, el Jardí de Cactus és un petit oasi ple de formes impossibles. M’endinso pels seus camins i em sorprèn la immensitat de varietats: cactus diminuts,Read more
Jameo del agua
March 15, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C
Baixo per les escales i de cop el paisatge canvia: una cova volcànica transformada en un espai màgic. L’aigua transparent al fons amaga els curiosos crancs cecs, únics al món, i al voltant totRead more
Cueva de los verdes
March 15, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C
Entro a les profunditats de la terra i em trobo dins un immens túnel de lava. Les formes i colors de les parets canvien amb la llum, creant un ambient gairebé màgic. El guia explica com aquest llocRead more
Rumb a La Graciosa
March 15, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C
Deixem el cotxe a Lanzarote i pugem al ferry que ens portarà fins a La Graciosa. El trajecte és curt però intens: la brisa marina, l’olor de sal i les vistes al massís de Famara fan que elRead more
La Playa del Salado
March 15, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 18 °C
Caminar pels carrers de sorra de La Graciosa és com retrocedir en el temps: cases blanques, silenci trencat només pel pas de les bicicletes i l’olor de mar que ho impregna tot. La vida aquí téRead more
Passejada nocturna per La Graciosa
March 15, 2025 in Spain ⋅ 🌙 17 °C
Després de sopar, sortim a caminar sota la lluna plena. Els carrers de sorra són gairebé deserts i només s’escolta el so suau de les onades de fons. La llum platejada il·lumina les casesRead more
Comencem La Graciosa amb bicicleta
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 17 °C
Avui ens toca descobrir La Graciosa a dues rodes. Lloguem unes bicicletes i ens endinsem pels camins de sorra que creuen l’illa, sense asfalt i envoltats d’un paisatge salvatge i desert. El vent iRead more
Playa Baja del Ganado
March 16, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C
Arribem a la Playa Baja del Ganado després d’una bona pedalada, i de cop el paisatge es transforma en una platja solitària i infinita. La sorra clara contrasta amb el blau intens del mar, i laRead more
Montaña Bermeja
March 16, 2025 in Spain ⋅ ⛅ 19 °C
Pedalem fins a la Montaña Bermeja i el paisatge es torna encara més sorprenent. El volcà, amb els seus tons rogencs intensos, s’alça enmig del terreny àrid i contrasta de manera brutal amb elRead more
Los Arcos de los Caletones
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
Seguim la ruta i arribem fins als Arcos de los Caletones, un conjunt de formacions rocoses esculpides pel mar i el temps. Els arcs volcànics s’aixequen sobre l’oceà, deixant passar l’aigua ambRead more
Últimes hores a La Graciosa
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
Després d’un matí intens de bicicleta, tornem a Caleta de Sebo amb la sensació d’haver descobert l’essència més salvatge de La Graciosa. Ens asseiem a dinar per recuperar forces, amb elRead more
Mirador del Río
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C
De tornada amb el ferry cap a Lanzarote, tornem a passar pel Mirador del Río. Ara la vista té un altre significat: deixem enrere La Graciosa, que s’allunya a poc a poc mentre el sol juga amb elsRead more
Volcán de la Corona
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
Ens apropem al Volcán de la Corona, una de les formacions més impressionants de Lanzarote. El seu immens cràter i les vessants cobertes de lava i vegetació baixa recorden la força amb quèRead more
Mirador de El Risco de Famara
March 16, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 19 °C
Ens aturem al Mirador de El Risco de Famara just a temps per la posta de sol. El cel es tenyeix d’un vermell intens i espectacular, mentre l’oceà reflecteix els últims rajos de llum. DesRead more
Caldera de Los Cuervos
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 19 °C
Ens endinsem a la Caldera de Los Cuervos, el primer volcà que va esclatar al gran període eruptiu del segle XVIII. El camí ens porta fins a l’interior del cràter, on les parets negres iRead more
Montaña Negra
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 19 °C
La Montaña Negra s’aixeca majestuosa enmig del paisatge volcànic de Lanzarote. El seu con perfectament dibuixat i els tons foscos de la lava la fan destacar sobre l’entorn àrid. Passejant pelsRead more
Caldera colorada
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 20 °C
Ens acostem a la Caldera Colorada i de seguida entenem el seu nom: els tons vermellosos de la roca destaquen amb força sobre el paisatge fosc de lava solidificada que l’envolta. El contrast deRead more
Bodegas Geria i Quesería Rubicón
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 20 °C
Ens endinsem al cor de La Geria, on les vinyes creixen enmig de la lava gràcies als característics forats protegits amb parets de pedra. A les bodegues tastem el vi de malvasia volcànica, ambRead more
Playa de Papagayo
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 20 °C
Arribem a la famosa Playa de Papagayo, una cala amagada entre penya-segats que sembla un petit paradís. La sorra daurada i les aigües turqueses conviden a relaxar-se i gaudir d’un bany tranquil.Read more
Rumb a Fuerteventura
March 17, 2025 in Spain ⋅ 🌬 20 °C
Deixem enrere Lanzarote i pugem al ferry amb el cotxe a bord, rumb a Fuerteventura. El trajecte és curt però intens, amb l’oceà Atlàntic de companyia i el vent que ens recorda que som enmig deRead more
Playa del Bajo de la Burra
March 18, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Descobrim la curiosa Playa del Bajo de la Burra, coneguda també com la platja de les "palomitas de maíz". La sorra està plena de petits rodolins blancs de coral que, vistos de prop, recorden aRead more
Playa el Hierro
March 18, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Ens acostem a la Playa El Hierro, una platja salvatge i menys coneguda, envoltada de paisatge volcànic i amb l’oceà trencant amb força contra la costa. La sorra fosca i el mar indòmit creen unRead more
Calderón Hondo
March 18, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Pugem fins al Calderón Hondo, un dels volcans més espectaculars de Fuerteventura. El camí és fàcil i agradable, envoltat de paisatge àrid i tons volcànics que canvien amb la llum del sol. DesRead more
Mirador de Vallebrón
March 18, 2025 in Spain ⋅ ☁️ 19 °C
Fem parada al Mirador de Vallebrón, des d’on s’obre una panoràmica immensa sobre l’interior de Fuerteventura. El paisatge és sec i ondulat, amb muntanyes suaus i valls que s’estenen fins aRead more