• Màrius Asensi Jordà

2025 Lanzarote i Fuerteventura

Ein 7-Tage Abenteuer von Màrius Weiterlesen
  • Playa Chica a Puerto del Carmen

21. März 2025 in Spanien ⋅ ☀️ 19 °C

Fem una parada a la Playa Chica, una petita cala al cor de Puerto del Carmen. Les aigües són transparents i tranquil·les, ideals per al bany i per veure els fons marins que la fan tan especial. Tot i ser una platja urbana, té un encant propi, recollida i amb bon ambient. Ens relaxem una estona mirant el mar i gaudint de l’últim contacte amb la costa de Lanzarote abans d’acomiadar-nos del viatge.Weiterlesen

• A reveure Lanzarote!

21. März 2025 in Spanien ⋅ ⛅ 18 °C

Arriba el moment d’acomiadar-nos de Canàries des de l’aeroport d’Arrecife. Han estat dies intensos entre volcans, platges salvatges, miradors infinits i pobles plens d’història. Lanzarote ens ha regalat el seu paisatge volcànic únic i la màgia de César Manrique; La Graciosa, la calma dels seus camins de sorra i postes de sol memorables; i Fuerteventura, la immensitat de les seves dunes, platges infinites i l’essència més salvatge de l’Atlàntic. Marxem amb la maleta plena de records i amb la sensació d’haver viscut un viatge que ens ha connectat de debò amb la natura i l’esperit de les illes.Weiterlesen

Ende der Reise
    21. März 2025