Museo del Queso Majorero
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ☁️ 19 °C
Visitem el Museo del Queso Majorero, dedicat al producte més emblemàtic de Fuerteventura. Descobrim com la cabra majorera, perfectament adaptada a aquest entorn àrid, ha donat origen a un formatgeЧитать далее
Mirador del valle de Santa Inés
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
Ens aturem al Mirador del Valle de Santa Inés, on dos guerrers de pedra custodien l’entrada. Davant nostre s’obre un paisatge suau de muntanyes i valls, amb petits nuclis blancs que destaquenЧитать далее
Mirador de Morro Velosa
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
Des del Mirador de Morro Velosa, dissenyat per César Manrique, contemplem una de les millors panoràmiques de Fuerteventura. Els paisatges s’estenen fins a l’horitzó amb formes suaus, muntanyesЧитать далее
Mirador de Guise y Ayose
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Al cim del mirador ens reben dues grans estàtues de bronze: Guise i Ayose, els antics reis que governaven Fuerteventura abans de la conquesta. La seva presència imponent recorda la història i lesЧитать далее
Mirador Las Peñitas
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Al Mirador de Las Peñitas el paisatge canvia completament: un petit oasi de palmeres i vegetació s’amaga entre muntanyes de tons ocres i formes suaus. Des d’aquí dalt es veu la vall amb elЧитать далее
Mirador del Risco de Las Peñas
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Ens aturem al Mirador del Risco de Las Peñas, on la natura es mostra en estat pur. Des d’aquí la vista és impressionant: muntanyes escarpades, valls profundes i l’oceà al fons, tot tenyit ambЧитать далее
Platja d'Ajuy
18 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Arribem a la platja d’Ajuy, un dels racons més singulars de Fuerteventura. La sorra és negra i gruixuda, formada per la roca volcànica que contrasta amb el blau intens de l’Atlàntic. El poble,Читать далее
Sopar al Gastrobar El Pirata Verde
18 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌙 17 °C
Acabem el dia amb un sopar al Gastrobar El Pirata Verde, l’únic restaurant obert per la zona. El trajecte fins aquí ja ha estat tota una aventura: quaranta minuts de carretera deshabitada, amb laЧитать далее
Mirador Astronómico de Sicasumbre
19 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Ens endinsem fins al Mirador Astronómico de Sicasumbre, un lloc pensat per gaudir del cel estrellat de Fuerteventura. El paisatge ja impressiona de dia, amb vistes àmplies sobre les muntanyes iЧитать далее
Mirador del Salmo
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 19 °C
Des del Mirador del Salmo, la vista és simplement espectacular. Davant nostre s’estén la immensitat de la costa de Sotavento, amb quilòmetres de sorra clara i el mar jugant amb tonalitats de blauЧитать далее
Mirador de Cofete
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 19 °C
Arribem al Mirador de Cofete i el paisatge és colpidor. Davant nostre, la immensitat de la platja s’estén quilòmetres i quilòmetres, envoltada per les muntanyes abruptes que cauen a l’oceà.Читать далее
Platja de Cofete
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 19 °C
Baixem fins a la platja de Cofete, un lloc tan immens com salvatge. La sorra s’estén quilòmetres sense fi, amb les muntanyes al darrere i l’oceà Atlàntic trencant amb una força descomunal.Читать далее
Islote de las Siete Viudas
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 19 °C
Ens acostem a l’Islote de las Siete Viudas, un illot solitari que emergeix davant la costa de Fuerteventura. El mar l’envolta amb força, i la seva silueta irregular destaca entre el blau intensЧитать далее
Faro Punta Pesebre
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 20 °C
Arribem fins al punt més occidental de Fuerteventura, on el Faro de Punta Pesebre s’alça solitari davant l’oceà. El camí fins aquí és llarg i aïllat, però la recompensa és un paisatge deЧитать далее
Faro punta de Jandia
19 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 19 °C
Al sud extrem de Fuerteventura trobem el Faro de Punta de Jandía, un dels més emblemàtics de l’illa. Des d’aquí la vista és infinita: l’Atlàntic s’obre per tots costats i les onadesЧитать далее
Cueva de Los Estancos
20 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 21 °C
Ens endinsem a la Cueva de Los Estancos, un racó amagat que respira història volcànica. Les parets mostren textures i colors que parlen de l’origen de Fuerteventura, i amb la llanterna exploremЧитать далее
La Oliva
20 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 21 °C
Passem per La Oliva, un poble tranquil i amb molta història al nord de Fuerteventura. Els carrers amples i les cases blanques respiren calma, mentre descobrim edificis com la Casa de los Coroneles,Читать далее
De tornada a Lanzarote amb ferry
20 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 20 °C
Deixem enrere Fuerteventura i pugem al ferry per tornar a Lanzarote. El trajecte és tranquil, amb el mar com a company de viatge i el record fresc dels paisatges salvatges que acabem de viure. NoЧитать далее
Los Hervideros
20 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 20 °C
Ens aturem a Los Hervideros, on la força de l’oceà es fa sentir amb tota la seva intensitat. Les onades xoquen amb violència contra les formacions de lava, entrant i sortint per coves i túnelsЧитать далее
Charco Verde
20 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 20 °C
A pocs passos del poble d’El Golfo trobem el sorprenent Charco Verde, també conegut com Charco de los Clicos. La seva llacuna d’un verd intens contrasta de manera espectacular amb la sorra negraЧитать далее
Las Grietas
20 марта 2025 г., Испания ⋅ 🌬 20 °C
Ens aturem a Las Grietas, unes esquerdes profundes i estretes que s’obren a les parets volcàniques prop de Teguise. Caminem entre les fissures com si ens endinséssim a les entranyes de la terra,Читать далее
Playa de las Malvas
20 марта 2025 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
Arribem a la Playa de las Malvas, un racó salvatge i pràcticament verge a la costa oest de Lanzarote. La sorra fosca i les roques volcàniques creen un ambient dur i autèntic, amb l’oceàЧитать далее
Playa de La Madera
20 марта 2025 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
Ens acostem a la Playa de La Madera, una platja amagada i poc transitada de la costa de Lanzarote. El paisatge és abrupte i volcànic, amb sorra fosca i roques que envolten l’espai, donant-li unЧитать далее
Montaña Caldereta
21 марта 2025 г., Испания ⋅ ⛅ 18 °C
Pugem fins a la Montaña Caldereta, una antiga formació volcànica que ofereix vistes espectaculars del paisatge de Lanzarote. El camí és senzill i envoltat de terreny volcànic, amb els colorsЧитать далее
Montaña Blanca
21 марта 2025 г., Испания ⋅ ☀️ 18 °C
Ens endinsem fins a la Montaña Blanca, un dels volcans més emblemàtics de Lanzarote. El seu perfil destaca pel color clar de les seves vessants, que contrasta amb els tons foscos de la resta delЧитать далее