Reisezeit 🤩
12 marzo, Svizzera ⋅ ⛅ 7 °C
Eimal meh höcklet mer bim übertüürte Kafi am Flughafe Züri und wartet uf euse Flug.
Es gaht uf Tauchsafari as rote Meer. Mir freued eus uf e Wuche uf See und villi bunti Fischli 😊
Blue Storm
13 marzo, Egitto ⋅ ☀️ 21 °C
Diräkt nach dä Landig gömmer zu eusem Boot, dä Blue Storm.
Ich känn das Boot scho, es isch sehr schön und modern.
Trotz mehrerä Tauchsafaris han ich no nie ä upper deck Cabine gha und das malLeggi altro
Elphinstone Reef
14 marzo, Egitto ⋅ 🌬 25 °C
Diving diving diving 🤩
Nach 3 Tauchgäng gestert isches hüt morge früäh los. En early morning dive am Elphinstone reef heisst am 6si ufstah. No biz schlaftrunke kämpfed mer eus i die no liächtLeggi altro
Gemütlich in der Sonne
16 marzo, Egitto ⋅ 🌬 22 °C
So mir händ d Seechranked überwunde (isch mer also au no nie passiert 🥵) und gnüssed jetzt s tauche und ändli paar schöni, warmi Sunnestrahle 😊☀️
Uf hoher See
17 marzo, Egitto ⋅ ☁️ 23 °C
Zum vom einte Touchplatz zum andere z cho fahre mir mit üsem Schiff quer dür z rote Meer. Ab und zue chöme die neugierige Delfine cho luege was mir fürtegi si, isch gar nid so eifach die uf FotoLeggi altro
Stürmische Ankunft
18 marzo, Egitto ⋅ 🌬 27 °C
Wo mir in Port Ghalib achöme geits zersch mau ad Tankstell zum z Boot wider voll z tanke während däm mir Zmittag ässe. Denn lege mir wider im Hafe a und nach em Abrächne chöi mir z erst mau sitLeggi altro
Nadine's 400. Tauchgang
18 marzo, Egitto ⋅ 🌬 26 °C
Es git uf dere Safari no es Jubiläum z fiire, der Zuefall wots, dass der letscht Touchgang vo üsem Trip glichzitig ar Nadine ihre 400. Touchgang isch! 🥳🎉🥳🎉 Es isch e würdige Dive ufLeggi altro
Lezter Tag in Ägypten
19 marzo, Egitto ⋅ 🌬 26 °C
Leider neige sech üsi Ferie langsam aber sicher am Ändi zue. 😩 D Nadine wird einisch meh am letschte Ferietag no chrank und ligt momentan mit Fieber im Bett... 🤒 Ferieändi mag sie aube nid soLeggi altro
Unter dem Meer
21 marzo, Egitto ⋅ ☀️ 25 °C