• NadineLovesTravelling

• Trip start
    March 12, 2026
  • Blue Storm

March 13 in Egypt ⋅ ☀️ 21 °C

Diräkt nach dä Landig gömmer zu eusem Boot, dä Blue Storm.
    Ich känn das Boot scho, es isch sehr schön und modern.
    Trotz mehrerä Tauchsafaris han ich no nie ä upper deck Cabine gha und das mal hämmer Glück und händ sogar eini mit Balkon!! So toll! Dä Nico stiigt grad richtig luxuriös ih uf sini ersti Tauchsafari 😅
    Das Boot wär für 20 Taucher usgleit, mir sind aber nur 14 Persone, also sehr vill Platz, no meh Luxus 😃
    Hüt gahts zu dä erstä zwei gmüätliche Tauchgäng und dänn richtig Süde, je nach Wind und Wätter. Aktuell warm, öppe 25° und biz Wind, so wie immer im März in Ägyptä 😅
    Am erstä Tauchplatz wärdet mer vo zwei Delfin begrüässt wo gmüätlich wärend mir alegged eus chömed go sali säge, so schön! 😊

• Elphinstone Reef

March 14 in Egypt ⋅ 🌬 25 °C

Diving diving diving 🤩
    Nach 3 Tauchgäng gestert isches hüt morge früäh los. En early morning dive am Elphinstone reef heisst am 6si ufstah. No biz schlaftrunke kämpfed mer eus i die no liächt füächte Azüg (scho ächt nöd s geilschtä am tauche 🙄) und mached dä hütig ersti Tauchgang. D Strömig isch biz fies aber mer schlönd eus guet. Nach 60min hämmer eus äs z Morgä verdient und en chline Powernap i dä warme Sunne. Scho gli gahts uf dä nächst Tauchgang, dasmal aber uf dä andere Siite vom Riff. Es sind no kei Longimanus ume, aber däfür gsehnd mer suscht villi bunti Fischli, oder wie die fuule (also ich) is Logbuech schriibed: v.b.F. 😃
    Z'mittag und für die mit em sensiblä Mägli ä "sea sick" Tablette und los gaht d Fahrt richtig Süde. Das mached mer jetzt während ich dä Itrag schribe und werdet immet wieder mal mit biz Meerwasser düschelet 😅

• Gemütlich in der Sonne

March 16 in Egypt ⋅ 🌬 22 °C

So mir händ d Seechranked überwunde (isch mer also au no nie passiert 🥵) und gnüssed jetzt s tauche und ändli paar schöni, warmi Sunnestrahle 😊☀️

• Uf hoher See

March 17 in Egypt ⋅ ☁️ 23 °C

Zum vom einte Touchplatz zum andere z cho fahre mir mit üsem Schiff quer dür z rote Meer. Ab und zue chöme die neugierige Delfine cho luege was mir fürtegi si, isch gar nid so eifach die uf Foto oder Video z verwütsche... 🙈 Vor Ort acho gniesse mir zersch mau d Ussicht uf z Riff wo mir när grad betouche.Read more

• Stürmische Ankunft

March 18 in Egypt ⋅ 🌬 27 °C

Wo mir in Port Ghalib achöme geits zersch mau ad Tankstell zum z Boot wider voll z tanke während däm mir Zmittag ässe. Denn lege mir wider im Hafe a und nach em Abrächne chöi mir z erst mau sit ere Wuche wider feste Bode under de Füess gspüre. D Nadine mags nid so verlide und wird wie immer chli Landchrank... 🙈
    Wägem Sandsturm wo ufzieht blibe mir aber zersch no paar Stund a Bord bevor mir is Städtli füre gö go Schmuck & Mitbringsel shope.

• Nadine's 400. Tauchgang

March 18 in Egypt ⋅ 🌬 26 °C

Es git uf dere Safari no es Jubiläum z fiire, der Zuefall wots, dass der letscht Touchgang vo üsem Trip glichzitig ar Nadine ihre 400. Touchgang isch! 🥳🎉🥳🎉 Es isch e würdige Dive uf gmüetliche 10 bis 15 Meter, mit ganz viu Fischli und farbige Koralle!
    Witerhin guet Luft und schöni Touchgäng üsere Divemasterin. Später stosse mir no zäme a uf die rundi Zahl und druf, das mer no viu zäme wärde go touche und die schönschte Touchplätz zäme entdecke! 😘

• Lezter Tag in Ägypten

March 19 in Egypt ⋅ 🌬 26 °C

Leider neige sech üsi Ferie langsam aber sicher am Ändi zue. 😩 D Nadine wird einisch meh am letschte Ferietag no chrank und ligt momentan mit Fieber im Bett... 🤒 Ferieändi mag sie aube nid so verlide. 🙄
    Da mir ersch gäge Abe vo Marsa Alam abflüge, hani gäbig Zit zum üsi sibe Sache z packe und no paar Stund zum z tod schla. Nach em Zmorge gö mir nomau is Städtli füre es Kafi go näh und schlendere no einisch dür d Gasse.

• Trip end
    March 19, 2026