Alle spullen verzamelen!
22 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 21 °C
Keuzes, keuzes, keuzes... Wat moet je nou allemaal meenemen op een bikepacking trip van 2 weken. 😅
Puzzelen waar wat in moet 😅
22 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 21 °C
Spulletjes aan het uitzoeken.. puzzelen waar wat in moet 😅. Nog één nachtje slapen 🤗🚴👩🍼🤸
Bijna klaar 😊🤸
22 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 22 °C
Alle kleding ingepakt in de stuurtas. Bijna klaar 🙌🏼. Je blijft checken of je niks vergeten bent haha 😅
*Paspoort ✅
*Pinpas ✅
Eigenlijk is dat alles wat we nodig hebben.. oja en een fiets 🚴😜.
Stapelen 🍾
22 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ☁️ 17 °C
Morgen is het zover. De voorbereidingen zijn in volle gang. 💪
Bijna klaar voor vertrek 😊
23 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 16 °C
Yeaaaah🙌🏼🙌🏼 het is bijna zover! Zin in🚴🤸🕺
Let's go!🚴🚴
23 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 18 °C
Precies op tijd 😉 voor 10u!! Let's go go 🙌🏼🙌🏼
Theetuin de Kwakel
23 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 21 °C
Super leuk lunch huisje. Time to eat 😋
Etappe 1 voltooid 😊☀️🍻
23 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 25 °C
Dat ging van een leien dakje!! Toch weer verbaasd over het mooie landschap, natuur en leuke fietswegentjes. Nu tijd voor een biertje🍻
Eerste proost van velen! 🍻
23 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 26 °C
Een welverdiend biertje! Proost!
Uitdaging #1
24 июля 2022 г., Нидерланды ⋅ ⛅ 16 °C
Iedere dag een nieuwe uitdaging! 💪
België
24 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ☀️ 22 °C
Is er leven op Pluto, kan je de dansen op de maan.. maan 🌒 België!!!!!🙌🏼
Rijkie wil je met mij...
24 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ⛅ 25 °C
🙌🏼🇧🇪 gearriveerd 🏊♂️
24 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ☀️ 30 °C
We zijn aangekomen. Ging erg goed en wederom schitterende omgeving 😊🚴. Nu een duikje/plonsje in ons zwembad 🏊♂️.
Mossels, mossels, mossels..
24 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ⛅ 28 °C
Zeg ken jij de mosselman...! Mossels en heerlijke Maneblusser uit Mechelen. Weer verdiend. 💪
Calorieën aanvullen
25 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ⛅ 26 °C
Halverwege een pittige etappe met veelal wind tegen. Hiervoor is maar één oplossing... krachtvoer!
Etappe 3 - de wind is onze vrind
25 июля 2022 г., Бельгия ⋅ ⛅ 26 °C
Pittig dagje vandaag! Wind tegen, Duvel, wind tegen, Affligem, wind tegen, kleine blessure Tomahawk (hopelijk valt het mee), wind tegen, pizza 🤗, wind tegen, slapen in een hobbit hole en o ja,Читать далее
Etappe 4 - redhot is echt hot
26 июля 2022 г., Франция ⋅ ☁️ 25 °C
Vandaag een dag met kleine tegenslagen. Camelbag vergeten, Ritchie nog erge last en een kleine mankement aan de fiets van Jelle. Maarrr, ducktape en redhot doet wonderen. De tocht was pittig. VeelalЧитать далее
Yahtzee!!
26 июля 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 22 °C
Vanavond spelletjes avond, morgen bonte avond. 👌
Eerst een bakkie pleur
27 июля 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 15 °C
Drinkwater inslaan
27 июля 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 18 °C
Geen drinkwater bij de boomhut maar gelukkig in een dorpje in de buurt is er een express :)
De buit is binnen
27 июля 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 18 °C
Ons voer voor onderweg is binnen. 💪
Finding Wally
27 июля 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 26 °C
Wie Wally vindt (hij is echt op de foto te vinden) krijgt van Ritchie een cadeautje.
Etappe 5 - wildlife maar vooral saai
27 июля 2022 г., Франция ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag stond er een etappe van 94 km. op het programma met wind mee (is onze vrind) en per saldo 50 meter dalen. We werden vandaar 80 km. vergezeld door onze nieuwe vriendin (lieve) L'oise. BedanktЧитать далее
Fietswissel
28 июля 2022 г., Франция ⋅ ☁️ 21 °C
Parijs is nog ver, maar niet vandaag
28 июля 2022 г., Франция ⋅ ☀️ 27 °C
Vandaag reden wij onze rustdag tegemoet. 78 km met hier en daar een pittige beklimming en weer vaak een onverharde ondergrond wat uiteindelijk resulteert in een fantastisch uitzicht (heerlijk). MetЧитать далее

Путешественникhehe lekker bezig maatje!!