Kande Beach

Was füre Nomi. Mitem Paddleboot, e ehem. Kiteboard hei mir eus ufe weg gmacht zu de Inslä und hei dört chönä d Inslä wie au unter dr Wasseroberflächi d Welt entdeckä. Vieli chliini farbigiもっと詳しく
Wanderig vom Malawi Lake nach Stonetown

Frühe ischs losgangä wo eusi G Gruppe sich ufe Weg gmacht het vom Malawi Lake richtig Stonetown ufe ds laufe. D
Euse Guide dr Patrick het uns uf chliine Wägli immer nöcher zum Ziel brocht.
Wanderig Malawi Lake Stonetown

Wunderschöni Landschafte und Wasserfäll hei mir dörfe gniesse.
Waterfalls bei Stonetown

Wunderschön sind d Wasserfäll gsi und au die ganzi Wanderig. Nur d Rückfahrt mitem Auto het sich leider stark verspötet...
Wanderig vo Malawi Lake nach Stonetown

Hakuna Matata, unser "5" Plätzer isch nach 1,5h wartezit uftaucht, ganz unerwartet aber isch super gsi hinde ufe de Ladeflächi ds stoh und so zägä Mariocard dspiele 🌿
Scenic Drive

Nachdem euse Lando schön gschmückt worde isch isch am nöchste Tag am 4ri am Morge losgangä vo Malawi nach Tansania bis nach Iringa. E langi aber schöni Fahrt isches gsi über Hochplateaus vollもっと詳しく
Vo Iringa nach Dar es Salaam

Sansibar

Vo Dar Se Salam ischs am Morgä witer gangä via Fähri ufd Hauptinsle vo Sansibar. Insgesamt 52 Insle bilde gmeinsam Sansibar. E traumhafte Idruck hanni scho bi dr Akunft uf dr Inslä gha.
Blue Safari

Mitemene eifache Holzboot, Kikale, hanni dörfe e Schnorcheltour erläbä, wo is erschte Mol Koralle ha dörfe bestuuhne und ha dörfe e Schwumm mit ganz viel verschiedene Fisch rissä. I ha miもっと詳しく
Gwürzfarm in Sansibar

Ganz e anders Erläbnis mol d Pflanze vom Gwürz vor sich ds ha und no zuesätzlichi Infos bzgl Pfleg usw. Überdscho. Viel interessanti Gschmäcker in dr Nase und uf dr Zunge hei do derzue ghört.
Gwürzfarm in Sansibar

Au dr zweiti Teil vo dr Gwürztour isch eimolig gsi bzgl Gschmack! Früsche Zimt, Ingwer, Kurkuma uvm.
Stimmigä in Sansibar

Wunderschönä Sunneuntergang nachemere inreressante Erkundig vo Stonetown hanni dörfe gniesse.
Stonetown

Stonetown, erinneret mi bitz an Marakesh, e interessanti Stadt wo immer öbbis los isch und s Herz vom Orient schloht.
Old Slave Market

E düsteri Gschicht het Sansibar hinter sich mit em Sklavehandel. Sehr idrücklich isches gsi in d Vergangeheit dörfe dsluege, leider au sehr schrecklich was d Iwohner vo Afrika do hei miesseもっと詳しく
Vo Sansibar zrugg ufs Festland, Arusha

Nach emene churze Flug vo Sansi uf Arusha, wo ganz unkonventionell verloffä isch, sind mir am spötere Nomi im Snakepark acho. Viel Schlange im Terrarium hets gha wie au grösseri Reptilie. Drもっと詳しく
Akunft in dr Serengeti

Ganz gspannt bini gsi uf d Serengeti und das nid zu unrecht. Leider hei mir am erstä Tag chli Pech mitem Wetter gha, s erscht mol so richtig gregnet 🌧️ hets. Das het eus aber nid dervo abghalteもっと詳しく
Serengeti

Oh Boys... D Königä vo de Serengeti sind wohrlich wieder idrügglig gsi aber au die riese Gnu Herde gspickt mit Zebras, " Heartbeasts", Dig Digs und Hienä hani dörfe festhalte.
Serengeti-Nationalpark

Duure Rägä hei mir richtig schöni Stimmigä dörfä erläbä, Regebogä mit Elefant, Wow. Aber au e schwarzes Nashorn (RIESIG!) Hani gseh, Giraffe und grad borem Zelt e Herde Büffel.
Traum Ballonfahrt

Was füre grossartigs Erläbnis, definitiv eis wo i nie me wird vergesse! So e schöni Art d Serengeti vo obä ds gseh. E Traum.
Traum Ballonfahrt

Eifach unglaublich ❤️
Safari Serengeti

D Safari nach dr Ballonfahrt isch nid weniger idrücklich gsi. Wunderschön.
Serengeti

Am spötere Nomi sind mir den am Rand vom Ngorogoro Krater acho, bitz i de Höchi bimne wunderschöne grosse Baum. E Abentürlichi Nacht hei mir denn zmidst inre Büffelherde i de Zelt verbrocht. Iもっと詳しく
Ngorongoro

E witere Traum, die Oase schlechthin. I bi usem Stuune nüm usecho, wo i dr Ngorongoro Krater vor mir gseh ha mit sinre ganze Pracht und Vielfalt. Definitiv sehr überwältigends Erläbnis gsi!
Ngorongoro Krater

Flamingos, Hippos, die grössti Antilope mit em Name Eland uvm.
Ngorongoro

Entspannt und früsch isch d Atmosphäre am Morgä früe im Krater gsi. Würzig und füecht d Luft. Es Hammer Erläbnis.