Abflug

Losgangä sind mir mitem Zug ab Altdorf und jetzt warte mir scho geduldig bis eus s Flugi vo Züri uf Bangkok bringt. Mir freue eus sehr uf das Abentür
Gester am 4ri sin mir endli acho im Hotel. Sind total groggy gsi, s Jetlag het sich bemerkbar gmacht und am Schluss hei mir dr Transfer vo Ko Samui bis Ko Tao no recht streng gfundä. Denn sin mirЧитать далее
Warte ischs Tagesmotto gsi. Zerscht ufs Flugi den ufd Fähri. Aber zum Glück hei mir uf sonre Schönä Inslä wie Ko Samui dörfe warte. Mit dr Fähri gohts den über Ko Phangan nach Ko Tao
Hüt sin mir mitem Shuttle nachem chille am Pool oder im Meer zrugg a Pier und hei eus dr Hafe und d Umgebig chli gnauer agluegt.
Hüt sin mir mitere churze Unterstützig vom Hotel Shuttel dr südlichi Teil vo dr Insle abgloffe, Strand um Strand, derzwüsche Wald und interessanti Wägli, e Schwänzli vonere Schlange hei mirЧитать далее
Und do no es par Fotis meh, eifach wills so schön isch 😃☺️🧘🌴🏝️
Hüt sind mir uf die 10ni los und hei eus vom Rollerfieber lo astecke. Mit eusem Roller, 1994, hei mir euse Radius zum Entdecke massgeblich chönä vergrössere und hei vieli Idrück chönä hei nä.
Und do no e par me Idrück, hei sogar no e Schlange und e Frosch i dr Kokosnuss gseh☺️
Hüt sind mir wieder mitemene High Speed Catamaran vo Ko Tao noch Ko Phangan unterwegs gsi. Nachem lange warte und de chaotiscve Zueständ bim Hafe, wo mir sehr amüsiert händ, ischs los gangä, sЧитать далее
Hüt hei mir usgiebig d Liegestüel am Strand testet und sind am Nomi no easy as Per gangä und hei derbi e Foot Market entdeckt. Derbi hei mir näb de Stross es Äffli gseh und e Varan am PierЧитать далее