• Sven and Mona on tour

Sven and Mona on tourによる206日間のアドベンチャー もっと詳しく
  • San Blas Island

2022年2月26日, パナマ ⋅ ⛅ 26 °C

Cartagena - Panama

Woow was für en Boots Tour 😅.
    First of all, vo 14 Lüt sind mir und 2 anderi nit Seekrank worde - ZUM GLÜCK 😁.
    Nach 2 Nächt uf offener See, simmer denn im Paradies ahko #San Blas Island.
    Kurz zämme gfasst: Super feins Ässe,
    Mega tolli Gruppe und mega schöni Insle.

• Panma City

2022年3月3日, パナマ ⋅ ⛅ 30 °C

Nach enere spannende, ruggelige und nasse, würkli nasse Rückfahrt simmer guet in unserem Appartment ahko. De ersti Iidruck vo Panama City isch so überwältigend gsi. De Kontrast vo riesigi Hochhüser zum Stadteil, Casco Viejio (wo mir gsi sind) wo alles farbig und im spanische Styl baut isch, isch eifach idrücklich.
    De Panamkanal isch würkli en Bsuech wärt gsi, obwohl nur uf Terasse hesch könne und USD 20.- "nur" zum luege wie Schiff schleuse chli vill gsi isch, ischs trozdem super spannend gsi.

• Santa Catalina - Diving

2022年3月6日, パナマ ⋅ ☀️ 31 °C

Nach 2 idrückliche Täg und früsch gwäschene Wösch, hemmer eus richtig Santa Catalina gmacht. Mit em Lokale Bus (USD 20.-) simmer guet 5 Stund unterwägs gsi. Es chlises Dörfli wo die meiste Touriste Schwizer, Dütschi und Holländer sind. Nach emene gmüetliche Tag hemmer eus spontan entschiede go Tauche. Das isch wohl die besti entscheidig ever gsi.
    Vo Haie, Schildkröt über Tintefisch, Kugelfischli sowie chlini Mantas und diversi anderi Fisch - d'Vielfalt isch eifach atemberaubend gsi, darum hemmer eus au entschiede 3 Tauchgäng zmache (USD 170.- p.P inkl Usrüschtig etc.)
    Nachem 2te Tauchgang hemmers Zmittag uf de Insle Coiba gha, es Paradies für sich sälber. Leider hend sie eus bis jetzt keini Föteli gschickt vode Tauchgäng...

• Bocas del Toro - Isla Colon

2022年3月8日, パナマ ⋅ ☀️ 26 °C

Mir sind vo beginn ah begeisteret gsi vo dere Inselgruppe.
    Die erste 4 Nächt hämmer uf de Hauptinsle in Isla Colón verbrocht und sind mit de Velos zum Bluff Beach gfahre (cirla 50 Minute).
    Mir hend en mega cooli Unterkunft gha, es het sich ahfühlt als wär meh im Jungel und d'Affe sind grad über eusem Hüsli vo Baum zu Baum gwanderet.もっと詳しく

• Isla Solarte

2022年3月12日, パナマ ⋅ ☀️ 27 °C

Nach mega tolle Täg in Isla Colon simmer mitem Wassertaxi für cirla 3.- p.P zu eusere neue Unterkunft gfahre.
    Mir sind die erste 2 Nächt imene Privatezimmer gsi, hend denn aber die 3 Nacht imene 6-er Dorm gschlofe was au voll easy gsi isch.
    Mir hend so en lässigi Ziit gha, mega vill cooli Lüt kenneglernt  und immer mega guet gässe.

• Isla Colon

2022年3月15日, パナマ ⋅ ⛅ 29 °C

Die letschte Täg hemmer denn in Isla Colon nomol verbrocht, hend 2 Nächt imene Hostel buecht, dos aber indem Hostel Ratte gha het, hemmer eus, also meh wäge mir, entschide die letscht Nacht neume anderst zverbringe 😅.
    Am 16.3 isches denn richtig Puerto Viejo gange zu minere Fründin Alma 😁🥰

• Puerto Viejo

2022年3月23日, コスタリカ ⋅ ⛅ 28 °C

Vo Bocas del Torro simmer mitem Bus nach Puerto Viejo greist wo mini Fründin, Alma mit Family wohnt.
    Die ersti Wuche hemmer imene Airbnb Hüsli gwohnt und denn die zweit bi de Alma. Danke nomol 1000 für alles 😘.
    Mir hend cooli Usflüg gmacht, super gässe, lässigi Strandtäg gha und hend no bizli dörfe schaffe (de sven weh wie ich 😉).
    Mir hends mega gnosse und es het mol guet do chli länger neume z'sie.

• Antigua - Acatenango Vulkan

2022年4月1日, グアテマラ ⋅ ☀️ 14 °C

Nachere fahrt miteme super Uber Fahrer simmer in Antigua ahko. Nach 2 Nächt zum "ahklimatisiere" hemmer eus entschide de Vulkan Acatenango z'bestige.
    Was das für en challenge wird sie, hemmer nit erwartet. Bi 2200 ü.m hemmer gstartet und nach 4.5 Stund nur bärguf und de immer dünner wärdende luft, hemmer euses Camp ufem Vulkan bi 3700 ü.m erreicht. D'ahsträngig het sich meh als glohnt. Die fabelhafti ussicht direkt uf de aktivi Vulkan El Fuego isch me als atemberaubend gsi.
    Nach gfühlte 2 Stunde schlof im Zelt simmer am 4i am morge ufgstande und hend de Sunneufgang gnosse. D'höchi oders s'ässe isch eus zwar nit so guet ko, aber villich grad wäge dem simmer richtig zügig durab gloffe 😅.
    VULKAN bestige 🌋✔️

• Lake Atitlan - San Pedro

2022年4月3日, グアテマラ ⋅ ☀️ 16 °C

Nach dere Wanderig hemmer eus entschiede richtig Lake Atitlan zfahre und im Städtli San Pedro eifach chille.
    Das hemmer au würkli nur gmacht. Mir hend es mega tolls Airbnb gha, mitem wohl bequemste Bett ever und denn no 2x2 Meter - es Träumli.
    Städtli isch total verwinklet mit ganz vill chline gässli, Tuck Tuck fahre isch jedes mol es erläbnis gsi. Fazit zu San Pedro: naja es isch  okay gsi aber ehrlichgseit hemmer au nit würkli vill ahgluegt 😅

• El Paredon - ändlich wieder Meer

2022年4月6日, グアテマラ ⋅ ☀️ 31 °C

Nachem See simmer richtig Meer abe und sind im Surfer Spot El Paredon ahko. D'hiifahrt isch so luschtig gsi, hend euse Shuttel mitere Art Fähri uf El Paredon übere gfahre.
    Mega cools Hostel, miteme lässige Pool.
    Tagesablauf isch relativ chillig gsi, dos doch eher heiss gsi isch (fürs Möni perfekt 🤣)
    Zmorge ässe, chli ans Meer go bädele, chli im Pool chille, znacht ässe und denn go schlofe 😅

• Semana Santa - Antigua

2022年4月10日, グアテマラ ⋅ ⛅ 19 °C

Nach Strand und gemütlich chli sie, simmer zrugg uf Antiuga um Semana Santa (Ostere) zgnüsse.
    Do fiire sie das ganz anderst - Föteli säge scho vill :).
    Cooli Stimmig, richtig vill Lüt und eifach es Erläbnis wo eim in Erinnerig blibt.もっと詳しく

• El Salvador

2022年4月16日, エルサルバドル ⋅ ⛅ 29 °C

Nach Semana Santa in Antigua simmer per Shuttel also miteme chline Auto richtig El Salvador gfahre. Müehsami, heissi und langdurendi Reis miteme riise Stau an de Gränze. Aber mir hends gschafft und sind bi Fründe womer ufem Vulkan kenneglernt ahko. Sie passed für 5 Mönet uf en Surffarm uf. Gschlofe hemmer zerst bi ihne im Büsli und denn imene Hüsli vo de Farm. Super cooli Ziit gsi, händ gärtneret, bädelet, chillt und eifach en suuper cooli Wuche gha und gueti Fründe no dezue gwunne 😁.もっと詳しく

• Mexiko City Part 2

2022年4月22日, メキシコ ⋅ ⛅ 11 °C

Am halbi 5i het euse Wecker glütet und am halb 6i simmer abgholt worde zu eusere Ballonfahrt über d'Mond- und Sunnepyramide im Sunneufgang. Was für es einzigartigs, wunderschööns Erläbnis.
    Am obe hemmer no en Tacos und Luncha Libre (Wrestling) Tour buecht. Es isch sooo witzig gsi, super Lüt kenneglernt und eifach en geile Obe gha. Fazit vo Mexico City: Absolut en super Stadt, mega feins Ässe, coole vibe und so liebi Mensche.もっと詳しく

• Puerto Escondido

2022年4月29日, メキシコ ⋅ ⛅ 30 °C

Bi de Tour womer Luncha Libre sind go luege hemmer eini vo de Organisatorinne kenneglernt welli eus eifach Ihres 2te dihaime in Puerto Escondido, zumene super Priis, ahbote het.
    D'Wohnig isch super härzig gsi, aber unterträglich heiss - also dementsprächend hemmer au nit würkli vill gschlofe 😅.
    Mir hend chli die verschiedene Stränd ahgluegt und eus im chalte Meerwasser abküehlet. Mir wäre denn am Donnstig witteegloge, aber leider ischs mir am Mittwoch nit guet gange (au jetzt noni 100%) also hemmer eus entschiede de Flug canclle und euse Ufenthalt bis ufde Samstig zverlängere. Das isch absolut die richtigi Entscheidig gsi, so hemmer no chli meh könne gseh und sogar neu 2 chliini Schildkrötli (Pauli und Freddi) könne ufem Weg ins grosse witte Meer begleite.

• Guadalajara und Tequila

2022年5月1日, メキシコ ⋅ ⛅ 30 °C

Am Morge hemmer eus richtig Guadalajara ufgmacht und de Strand für es paar Täg hinder eus gloh. Guadalajara isch d'Stadt vom Tequila und de Mariachis. Sie isch au riiise gross und het vill zum aluege. Mexico City het eus aber besser gfalle und mir hend eus au wohler gfühlt. 2 mol im Monet, am Sunntig sperre sie d'Hauptstrosse ab und alli düüse mit ihre Velos ume und Tanze uf de Stross. Könnt mir inde Schwiiz aumol mache 😊.

Am 2te Tag simmer d'Stadt Tequila ( jo doe heisst würkli so) go ahluege. Do mir kei guete Abieter für en Tour gfunde hend simmer Städtli uf eigeni Fust go erkunde.
    Vill Tequila, cools härzigs Städtli und aschliessende Tasting wo mir meh über Tequila hend dörfe lerne, hend de Tag zumene super Erläbnis gmacht.

• Sayulita

2022年5月9日, メキシコ ⋅ ☀️ 22 °C

Nach coole Täg in Guadalajara und Tequila simmer mitem Bus witter ins Bade- und Surfdörfli Sayulita. Mir hend eus nit vill vorgnoh do mir au mol Ziit brucht hend um die ganze Iidrück und Erläbnis revue passiere zloh. 7 Täg hemmer in dem Dörfli buechet und sind so happy das mir mol für en moment chli länger an eim Ort hend dörfe sii.
    Sayulita het eus super gfalle wills es Dörfli gsi isch mit Charme wunderschöne Stränd und mir hend könne de Obe jewiils miteme feine Cantaritas (en Cocktail mit Tequila) usklinge loh

• La Paz - 1. Stop of Baja California

2022年5月10日, メキシコ ⋅ ☀️ 25 °C

Ahko im Paradies 🥰.
    Baja het eus vom 1. Moment ah verzauberet. In unsem Airbnb hemmer en Schwiizerin kenneglenrt wo in Mexiko City wohnt. Am 1. Obe hemmer super Gspröch gha und eus chlis über alles ustuscht 😀. Do mir die erste 2 Täg keis Auto gha hend het sie eus lieberwiis an die schönste Spots vo La Paz brocht. Wooow eifach nur woow. Mir gönd uf jede fall nomol zrugg und denn hemmer au meh fotis.もっと詳しく

• Road Trip - Cabo San Lucas

2022年5月13日, メキシコ ⋅ ⛅ 24 °C

Euses Auto hemmer in Empfang gnoh in Todos Santos und sind grad richtig Cabo San Lucas düüset. Die erste 4 Nächt hemmer no es Airbnb gnoh. Ganz anderst La Paz vill Turistischer (praktisch nur Amis) und eis bis zwoi Bunker Hotel 😅.
    S'Hilight vo Cabo San Lucas:
    Wunderschöni Stränd
    En Sanddüne bestigig imene Resort womer eus "inne gschliche hend"
    Traumhafte Sunneuntergang

• San Jose del Cabo - Diving

2022年5月16日, メキシコ ⋅ ⛅ 30 °C

Nach emene super ufenthalt in Cabo San Lucas simmer witter nach San Jose del Cabo.
    Städtli isch nomeh Bunkerhotel lastig und scho sehr amerikanisch aber wunderschön. Mir hend aber imene mega Härzige Hotel im Altstädtli gschlofe.
    Am 2te Tag hemmer eus ufgmacht uf eusi zwei erste Taugäng. Leider nit sooo vill atemberaubens gseh aber mir hends gliich gfühlt 🥰

• Cabo Pulmo

2022年5月18日, メキシコ ⋅ ⛅ 27 °C

Nach de 2 erstr Tauchgäng hemmer Bluet gläckt und sind zum National Park Cabo Pulmo gfahre. Do hemmer au die ersti Nacht in unserem "Camper" am Strand verbrocht.
    Gschlofe hemmer so einigermasse aber s'Feeling am Strand schlofe und de bezauberndi Sunneufgang könne erläbe isch eifach eimolig gsi 🥰.
    Mir hend denn au do 2 Tauchgäng buechet und WOW was für 2 wunderschöni Tauchgäng. S'Hilight isch de riiiise Fischschwarm mit Jackfishes gsi und unde dra öbbe 8-10 Stachelroche. Ich hoffe das mir de einti Taucher no sini Fotis schickt, das mir das mit euch könne teile.

• La Paz

2022年5月20日, メキシコ ⋅ ☀️ 16 °C

Nach 2 super Tauchgäng in Pulmo simmer miteme zwüschestopp in Ventana nach La Paz gange womer grad nomol 4 Tauchgäng buchet hend 😄. Mir hend en super Guide gha und hend super cooli Sache Unterwasser erläbt:

1. Striichle und spille mit Seelöwe
    2. Chlini Unterwasser Tierli wie farbigi Schnäcke
    3. Delfine wo eus nachem Tauchgang bsuecht hend

und no vill vill meh 🥰

Gschlofe hemmer denn amene einsame Strand und hend euses feine Znacht bim Sumneuntergang gnosse. Leider isches mega windig gsi. Us dem Grund hemmer mir eus entschide die 2. Nacht imene Airbnb z'schlofe 😄

• La Ventana

2022年5月24日, メキシコ ⋅ 🌙 25 °C

Nach wunderbare Tauchgäng hemmer de Tipp beko, nomol uf La Ventana zgoh do Chance dört de Mobula Schwarm zgseh am grösschte isch im Moment. Mir hend nit lang überleit und hend eus wieder an eusem Campimgplatz für 2 Nächt igrichtet und hend die Schorcheltour buecht. Wooow es het sich meh als glohnt. Du sehsch wie d'Mobulas usem Wasser gumpe und denn gosch ganz liislig is Wasser und denn, BÄM en riiise Schwarm vo hunderte Mobulas. Mir hends kuum könne glaube und sind sicher öbbe 1 Stund im Wasser gsi und hend dene wunderschöne Tier zuegluegt wie sie im Wasser tanze. Es unglaublichs gfühl.
    Nach dem Erläbnis simmer zrugg an euse Campingplatz und hend fein kocht, Stärne beobachtet und de Mobulas zueglost wie sie witter usem Wassrr gumpe :)

• Vo Mexiko uf Malaysia

2022年6月1日, マレーシア ⋅ ⛅ 25 °C

Nach super 5 Mönet in Süd- und Zentralamerika hemmer eus entschiede en Kulturwächsel zmache und richtig Asie zgoh. Nach langem hin und her und unzählige Stunde de günstigsti Flug zfinde hemmer euses 1. Ziel in Asie gfunde.
    Vo Mexiko City isches über Barcelona und Dubai nach Kuala Lumpur gange. 38 Stund isch de ganzi Spass gange, woow sind mir kaputt gsi 🤣.
    De ersti Tag hemmer nit vill gmacht, die 13 Stund Ziitverschiebig und 2 Täg unterwägs sii hend schono gschluucht. Tag 2i simmer es bizli en dere riiiiesige Stadt umegloffe und hend alles chli gmüetlich gno :).

• Langkawi

2022年6月5日, マレーシア ⋅ ☁️ 28 °C

Nach es paar Täg inde Stadt simmer richtig Langkawi gfloge und hend 3 Täg uf dere Insle verbrocht. Mir hend en Roller gmietet und hend d'Insle chli erkundet.
    Es isch mega gemütlich gsi aber hend irgendwie s'Feeling nit so ka.もっと詳しく