Dag 3 Singapore

We startten de dag in Chinatown. Kleurrijke lantaarns wiegden zachtjes boven de straten, en tussen de traditionele winkeltjes. We bezochten de indrukwekkende Buddha Tooth Relic Temple.
Daarna trokkenRead more
Singapore —> Rotterdam

Na 5 maanden werd het tijd om naar huis te trekken.
Onze vlucht naar België was pas in de avond. Daardoor hadden we een hele dag om de wereldberoemde vliegveld te verkennen, Changi Airport.
WeRead more
Deel 2 Singapore —> Rotterdam

Rotterdam: een laatste stop om na te genieten, bij te komen, en stil te staan bij alles wat we gezien en beleefd hebben voor we richting huis gingen.
Na weken ontdekken, vol avonturen, nieuweRead more
Dag 2 Rotterdam

We begonnen de dag bij de iconische Markthal. Daarna bezochten we de Kubuswoningen. Een korte wandeling bracht ons bij de Oude Haven. Verder bezochten we nog wat kerken en ontdekte we de stad door erRead more
Dag 1 Den Haag

Tijdens onze voorlaatste dag trokken we naar Den Haag. Een stad waar politiek, kunst en kust samenkomen.
We begonnen onze ontdekkingstocht in het historische centrum. Natuurlijk wilden we hetRead more
Dag 1 Utrecht

Voor onze laatste dag kozen we Utrecht. Een stad die iets minder groots aanvoelt dan Rotterdam of Den Haag, maar zeker even charmant was.
We begonnen de dag met een wandeling door de oudeRead more
Eindhalte: Vilvoorde

Guess who’s back in town
Na vijf maanden onderweg, vijf maanden vol ontdekkingen, culturen, smaken en oneindig veel herinneringen, was het zover: de laatste reisdag. Geen nieuwe stad, geenRead more
Traveler
😲😲😲😂😂😂 oooh neeee
TravelerWa probeerde hij zelf hahahaha