Voorbereidingen in Houtem city

8 dagen voor vertrek testen we onze rugzak en matching shoes 😎
8 dagen voor vertrek testen we onze rugzak en matching shoes 😎
Het is zover…. We vertrekken. Geen ontsnappen meer mogelijk 😉😂
Een paar sfeerbeelden van onze vlucht en de aankomst in Thailand 🇹🇭
Nadat we om 6u s’ochtends lokale tijd aankwamen hebben we nog een stapje in de wereld gezet. Het begon met een wandeling van 1u30 naar onze hostel. Toen we aankwamen aan de hostel begon het alЧитать далее
Dag 2 in Bangkok begon met een Thaise glasnoedelsoep. Daarna trokken we de stad in en bezochten we de stadsparken. In deze liepen er “wilde” leguanen rond.
Vervolgens trokken we door om nog watЧитать далее
Wat sfeerbeeldjes van onze 12uur lange busreis van Bangkok naar Phuket.
Eerst gingen we onze smaakpapillen verwennen op een terrasje aan het water. Dan gingen we rustig richting het busstation. DaarЧитать далее
We kwamen om 6uur aan in Phuket. Op de weg naar onze hostel konden we genieten van een super mooie ochtendwandeling.
Eens dat we onze rugzak gedropt hadden in de hostel trokken we naar Old Town.Читать далее
Dag 2 in Phuket spendeerde we grotendeels buiten Phuket. We bezochten Ko PhiPhi, Khai Island, Pileh Lagoon en Maya Bay. Dit zowel langs als in het water.
We sloten de dag af op de weekendЧитать далее
Vandaag namen we de bus van Phuket naar Khao Sok. Khao Sok is een beschermd natuurgebied in Thailand.
Hier zullen we de komende dagen letterlijk en figuurlijk de jungle verkennen 😉
Vandaag trokken we het nationaal park in. Met 40.000 stappen op de teller ontdekte we rivieren, watervalletjes, exotische planten en dieren.
ПутешественникZo’n kleine oogjes… dat moet deze morgen pijn gedaan hebben 🤔 Ale, courage 💪
ПутешественникHet was 2u….