La tour Fondue
25. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 23 °C
We hebben ook hier een mooi plekje gevonden . Het plan is om hier tot vrijdag te blijven staan!🌞
Op verkenning
25. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 23 °C
Nadat alles op plek stond zijn we de boel een beetje gaan verkennen...wat is het hier prachtig 😍
Je kijkt je ogen uit..daarom weer een paar gave foto's.....
Bonsoire
25. September 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 22 °C
De kleuren waar we vanmorgen mee begonnen sluiten we nu mee af
Hier kunnen wij wel aan wennen
25. September 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 21 °C
Het is hier zo fantastisch... hier kunnen wij wel aan wennen.....daarom nog een paar foto's 🙈🙈
Naar de winkel...
26. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 23 °C
Vanmorgen even naar een supermarkt gefietst in Hyeres. langs het strand heen en via het meer met de flamingo's weer terug.
Met een gangetje van 40 km van de berg af en met 10 km weer terug naarWeiterlesen
Het winkeltje, een fort en de zee
26. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 25 °C
We zijn vanmiddag eerst even naar het winkeltje verderop geweest om waterschoenen te kopen want het is hier allemaal kiezelstrand. Daarna maar eens richting het fort maar die was al gesloten. Na eenWeiterlesen
Relaxt dagje
27. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 19 °C
Vanmorgen alweer op tijd wakker en aan de koffie. We hebben besloten hier tot maandag te blijven omdat de plek die we voor ogen hadden dicht gaat. Maar dat is natuurlijk helemaal geen straf. VanmorgenWeiterlesen
Heerlijke temperatuur
27. September 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 22 °C
We zitten nog lekker.buiten
Het is hier nu nog 22 graden......
Goedemorgen deze morgen
28. September 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 20 °C
Goedemorgen goedemorgen goedemorgen zonneschijn
Bezoek aan îles d'Hyéres
28. September 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 22 °C
Vandaag bezoek gebracht aan het tegenover ons liggende eiland îles d'Hyéres. Was echt een super mooi eiland heerlijk gewandeld en een fort bezocht.
Hier krijg je toch nooit genoeg van
28. September 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 22 °C
Hier krijg je toch nooit genoeg van?
Weer mooie foto's gemaakt.
Slaap lekker mensen!😘
Rustig dagje
29. September 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 21 °C
Vanmorgen even op de fiets richting de spar gegaan. Ongeveer 2 km vanaf de camping. Mooie winkel in een klein dopje. Vanmiddag zijn we nog even gaan zwemmen.
Ook heb ik nog een foto gemaakt van hetWeiterlesen
Dagje Hyères
30. September 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 22 °C
Vandaag lekker op het fietsje naar Hyères geweest. Beetje rond geslenterd daarna nog heerlijk gezwommen. Net het eten weer op en maar weer zien wat de avond brengt
Van La Tour Fondue naar Agde
2. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 24 °C
Onderweg van La Tour Fondue naar Agde hebben we weer hele mooie dingen gezien..,
Route des Crêtes
2. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 23 °C
Wat een geweldige route was dit zeg en wat een uitzichten. Met als afsluiter een afdaling van 30%.
Les Champs Blancs in Agde
2. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 22 °C
We zijn aangekomen op ons plekje in Agde. Een heel mooi plekje met eigen sanitair..alleen alles op de camping is helaas dicht...maar wij vermaken ons wel!🌞
Aan de andere kant van de weg is een heleWeiterlesen
Lekker gegeten...
3. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag een beetje bij de camper aangerommeld...wasje gedaan, beetje schoongemaakt en als avondeten een lekker stukje vlees en vis op de cadac met een lekkere salade erbij.
Fietsen en zwemmen.
4. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ⛅ 28 °C
Vanmorgen hebben we een fietstochtje gemaakt van ongeveer 15 km. En vanmiddag zijn we lekker naar het zwembad geweest..het was weer een heerlijke zonnige dag!
Lasagne
4. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☁️ 24 °C
Gisteren hebben we toch maar een oventje gekocht...we misten onze ovens hotels haha.
Vanavond heeft Thijs heerlijk lasagne gemaakt...ik keur hem goed!!
Rue de L'amour
5. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ⛅ 24 °C
Vanmorgen op de fiets naar Agde geweest. Daar ook weer mooie dingen gezien. Zoals Rue de L'amour..❤️❤️
Zwemmen en formule 1
6. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 24 °C
Vanmorgen hebben we heerlijk bij de camper 🚐gezeten en vanmiddag even gezwommen 🏊...en nu is het tijd voor Max!🏎️
Eindje gefietst...
7. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 25 °C
Vandaag zijn we nog even een eindje gaan fietsen..we wilden even op de boulevard kijken of daar nu nog wel iets open was (weekend) maar helaas.
Je kon er een kanon afschieten en niemandWeiterlesen
Vertrek van de buurtjes.
8. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 13 °C
Vanmorgen zijn onze lieve, super gezellige, met dezelfde humor als ons over buurtjes vertrokken! Wat hebben we het gezellig gehad samen.🥂
We houden zeker contact en een hele goed reis terug naarWeiterlesen
Laatst dagje hier.
8. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ 🌙 19 °C
Hier nog een paar foto's van ons laatste dagje in Agde morgen gaan we land inwaarts lekker binnendoor naar Saint Christophe? Kleine 500km dus zullen onderweg vast genoeg mooie dingen tegenkomen dieWeiterlesen
Van Agde naar Saint-Christophe
9. Oktober 2023 in Frankreich ⋅ ☀️ 23 °C
Het was een mooie dag touren (500 km). 🚐En natuurlijk hebben we prachtige foto's 📸gemaakt onderweg..