Op naar het Limburgse land
19 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ⛅ 20 °C
Allemaal klaar voor de reis, fietsen achterop de auto en nu snel naar de Mergel Heuvelland 2-daagse
De B&B Molenhoeve
19–22 de set. 2025, Bélgica ⋅ ☀️ 27 °C
Onze slaapplaats voor de komende 3 nachten, ziet er allemaal heel goed uit!
Even MH2D startbewijzen halen
19 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ ☀️ 27 °C
Klein rondje van 14,5 km en in Libeek de startplaats bewonderd en startbewijzen gehaald en de eerste klimmeters!
Lekker eten bij Moeder de Gans
19 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ ☀️ 24 °C
Konijnenbout en een geitenkaasje vooraf, erg lekker. Maar ook de houtovenbrood met een beenhammetje was erg smakelijk 😋. En dat op een idyllisch plekje 🤩
Goed ontbijt in B&B
20 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ ☁️ 20 °C
Stevig ontbijten want we hebben een fietstochtje voor de boeg 🚴🏼♂️🚴🏼♂️
MH2D - dag 1 - deel 1
20 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 23 °C
De eerste 55 kilometer, inclusief een stukje extra doordat we de startplek niet direct konden vinden… twee klimmetjes gehad in dit gedeelte.
MH2D - dag 1 - deel 2
20 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 24 °C
Tweede deel, wederom zo’n 55 km en in dit gedeelte 4 klimmetjes waaronder de Keutenberg (tot 18%!) en de klim naar het Drielandenpunt. Echt door een mooi gebied, Limburg 🤩
MH2D - dag 1 - deel 3
20 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 25 °C
Nog 3 klimmetjes (met gemene stukjes van 10%) en zo’n 28 kilometer om via de finish bij de B&B te komen.
Met schitterende landschappen links en rechts is het genieten geblazen en af en toe eenLeia mais
Lekker uiteten in Eijsden
20 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 24 °C
Direct aan de Maas in het meest zuidelijke plaatsje van Nederland hebben we heerlijk gegeten met een mooie zonsondergang!
MH2D dag 2 deel 1
21 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ 🌧 13 °C
De eerste 45 kilometer van dag 2 in de Limburgse mergelheuvels met direct een aantal pittige klimmetjes 💪
MH2D dag 2 deel 2
21 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 15 °C
75 kilometer met een aardig aantal stevige klimmetjes erop hebben zittend, komen we bij de Gulpener brouwerij…
MH2D dag 2 deel 3
21 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 15 °C
De laatste etappe van de Mergel Heuvelland 2 daagse! Om dan te eindigen bij de B&B met 108 kilometer en 1414 hoogtemeters 💪💪
Maar voordat we begonnen met de laatste etappe, kregen we een alcoholLeia mais
L’Appetito
21 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 14 °C
Lekker uit eten bij de Italiaan in Sint Geertruid. En af en toe een lekkere walm knoflook in je 👃……..
Maar de pizza’s, de risotto en de rib-eye waren zeer goed klaargemaakt en erg lekker!
Laatste ontbijt alweer…
22 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ ☁️ 8 °C
Weer heerlijk ontbeten, dat zullen we de komende tijd wel missen 😢
Afscheid B&B Molenhoeve 😢
22 de setembro de 2025, Bélgica ⋅ ☁️ 9 °C
Echt een aanrader deze B&B ongeveer net zo goed als de B&B in Halle van vorig jaar!
Weer thuis
22 de setembro de 2025, Países Baixos ⋅ ☁️ 16 °C
Was een schitterend weekendje in het Limburgse land met twee mooie fietstochten en overnachten in een fantastische B&B en lekker Bourgondisch eten elke avond!

ViajanteVeel plezier met elkaar. Aan het weer zal het niet liggen ☀️
ViajanteEn broer, wel heel blijven hè. Anders kan ik dinsdag niet met je spinnen. 🤪