Megérkezés
September 13 in Australia ⋅ ☀️ 22 °C
Megérkeztünk és már elkapott Minekt a nagyvárosi hangulat. Teljesen más,mint NZ. A vonatállomáson találkoztunk egy magyar sráccal aki már 8 éve itt él.
A couchsurfing helyünk elégRead more
Állatoook!!!
September 14 in Australia ⋅ ☀️ 18 °C
Ugye bár az állatok miatt jöttünk Ausztraliába. Mint kiderült Koalatá M.O-n is lehet látni. Viszont erettünk kengurut, rengeteg cuki koalát láttunk!! Vagy 4 órát voltunk az állatkertbenRead more
Bálna les és seta a városban
September 15 in Australia ⋅ ☀️ 20 °C
Láttunk bálnát! Na jo nem az egeszet csak a farkát,meg a hátát de akkor is! 3 órat voltunk kint visszafeké elég szarul lettem. D.u végih sétalruk a CBD-t Bondira is lementünk. Nagyon jó vibe.
Blue mountains
September 16 in Australia ⋅ ☀️ 19 °C
Reggel már nagyon ki voltam,mert Ferby szétszarta az ágyam. Ez van. 2 órat vonatoztunk a BMNP-be. Az utolsó megálló előtt lekellet szállni,mert egy masik vonattal probelema volt. A melegetRead more
Bondi beach
September 17 in Australia ⋅ ☀️ 19 °C
Itt mar voltunk egy fél órat,de visszatértünk egy sétara, ami kb 3 óra ettől a beachtől. Itt vane gy nagykn jó termesztes de kiépitett tenger vizes mednce ami jó hideg de nagykn mókasRead more
Megállas fürödni
September 17 in Australia ⋅ ☀️ 24 °C
Annyira meleg volt,hogy megálltunk itt fúrödni. Nagykn jó volt ennyi idő után újra érzenja meleget es a hideg tengerben furodni.
Cogge
September 17 in Australia ⋅ ☀️ 23 °C
Megerkeztünk az utolsó állomasra asétán. Itt egy ausztral bucsu bbqt csináltunk,legégette a szájpadlásunk,de megérte.
Este aludhattunk Zoli baratjanal és kihozott minket a repterre.