Rossz tervezés
5. december, Vietnam ⋅ ☀️ 29 °C
Picit elrontottam a tervezest,mivel azt a városban és nem amekong deltaban,illetve nem volt aza tura amit akrtam. A floating market nem volt rossz de legalabb olcsó volt. Készítettem rizs tésztát.
Koh rong szigetek
3. december, Cambodja ⋅ ☀️ 28 °C
Vao.. mikor megérkeztünk Saracen Bayre nagyon nem tetszett a sziget...ne olan volt mknt gondotlam.. aztan Mpai bay vao.... 4 napot tolttunk el az 1 helyet nagyon kozossgben és helyen. Nem is lehetLæs mere
Lassú hitchike
25. november, Cambodja ⋅ 🌬 29 °C
Ultra mókás volt,hoyg rossz helyen kezdtünk hitchikolni ezert egy ember beakrt gyomoszolmia kocsijaba ahol már 5 en ultek. De nagyon segotonkesz volt mindenki. A vegen elmondtak h hova kell menni,Læs mere
Phnom phen
24. november, Cambodja ⋅ ☁️ 31 °C
Lestoppoltunk egy autot aki általában fiwztős vendegeekt visz. Este elementünk egy free tourra ami nagyon jó volt ! Sok midnent megtzdtunka helyi buddhozmusról
Random hely
23. november, Cambodja ⋅ ☁️ 25 °C
Itt rakott ki minket az első kocsink! Útközben randkm megálltunk egy 100p éves hídnál! Egy helyi kkslany 10 perc utan ugy gomdolta h nem talalunk makd fibart, oszinten el is ment a kedvem, deLæs mere
Gyors látogatás
23.–24. nov., Cambodja ⋅ ☁️ 30 °C
Gyors látogatas volt Kratiében. Egy ultra kedves angolul nem beszélő kamionos vett fel Minwkt és elvitt teljesen Kratoéig. Nem sok turista van itt, igy a gyerekek ámuldoztak és köszöntekLæs mere
Siem reap
21. november, Cambodja ⋅ ☁️ 24 °C
Kurva hosszu es farazsto map után megérkeztünk Siem reapbe. Elao ejszaka jot aludtunk. Aznap amikro 4.30kor keltunk csatag reszeg oroszok hangoskodtak a hostelben es majdnem beesetek Zoli agyabaLæs mere
4000 islands
19. november, Laos ⋅ ☁️ 24 °C
Már elsőre beleszerettünk a szigetcsoportba nagyon lovely a hangulata. Menő kis faházunk van,ahova este arra kelt fel azoli h valaki benyúl a cuccainkert es elakarja lopni :'D Körbe bicikliutukLæs mere
Első alvós buszos élményünk
18. november, Laos ⋅ ⛅ 24 °C
Meglepően jó volt! Ha az ember egyedul utazik akkro szicas mert az ágyat egy idegennel osztod meg. D eovetall jot aludtam. 1az átszállasra kb 2 órát vártunk
Vang vieng
2.–17. nov., Laos ⋅ ☁️ 26 °C
Nincs annyi lap ami leirja z elemenyeket. Imadom ezt ahelyet. Megkaptunk mindent amit akartunk.
Luangprabang
30. okt.–2. nov., Laos ⋅ ⛅ 27 °C
Nagyon kis charming hely volt LP. Jó érzés volt sétálni az utcákon, nagyon kiraly hostelbe mentünk, vegre volt medencénk! De pár napnal többet nem töltóttün kit, a vizeses nem egy nagyLæs mere
Megálló
29. oktober, Laos ⋅ ⛅ 25 °C
Megálltunk 1 éjszakát. A naplemtne gyonyoru volt pak beg nagyon szegeny es fejletlen,cserébe nem olcsó.
2 napos hajó út
29.–30. okt., Thailand ⋅ ☀️ 27 °C
Mivel sheretünl hajózni nem volt kérdés,hogy a Mekongon hajózunk le Luang Prabangig. Zsifolt volt a hajó, tele turistával, de meg igy is megértr.
Chiang Rai
28.–31. okt., Thailand ⋅ ☀️ 27 °C
Megprobaltunk die stoppopni d enem jött össze. Elég érdeskes hely Chian Dai,nagyon sok a reagge bar,ami nagyon jo kos hangulatot tud ani. A kék és a fehér templom miatt álltunk meg itt többet.
Golden triangle
28. oktober, Thailand ⋅ ☀️ 27 °C
Hát ez nem volt annyora megerős, de jovolt a Chiang raiban suerzett ún kks barátunkkal lenni.
Elefántok
24. oktober, Thailand ⋅ ☁️ 22 °C
Ez miatt jöttünk Chiang Maiba! Barátnőnk ajánlotta ezt a helyet, mentett elefantokat tartanak és ítt tudunk velünk fürdeni és etetni Őket. Egy fél napot töltöttünk itt , nagyon jó érzés volt!
A leghiresebb templom
23. oktober, Thailand ⋅ ⛅ 21 °C
Nem volt egyszeru a kis robogóval a felfelé menet, de megérte! Ez az egyik leghiresebb temploma domb tetőn. Kértünk buddhista áldást én kaptam egy fakarkötöt is amíg Zoli csak siam fehéret.
Megálló
23. oktober, Thailand ⋅ ☀️ 27 °C
Mivel mivrl angyon meleg volt megálltunk a caodas kilatásnál kávézni és medencézni.
Elefántokkal való kavézás
23. oktober, Thailand ⋅ ☀️ 24 °C
Őszintén először aggódtam,hoyg nem etikus ahely (enm.vptl az) nem os érztem anynir ajól magam ,hoyg etetem az elefantokat,de vegül azét enni kell nekok.. aranyosak voltak..
Kemping!!!
22. oktober, Thailand ⋅ ⛅ 29 °C
Végr eliszabaultunka természetbe és modnanom sem kell,hogy csodas volt. Sátort béreltünk. Az egész oylan volt mitnha fesztiválon lennénk zene nélkül. Gyonyoru kialtas gyonyoru minden.
Kezdődjön a motoros kaland!
22. oktober, Thailand ⋅ ☀️ 26 °C
2 napot elmentünk motorozni a természetbe. Az 1. Megállónk a ez az erdőbrn lévő kis templom volt,ahová egy 40 perces sétával lehet odaérni.
Legfurább önkéntesség
17.–25. okt., Thailand ⋅ ⛅ 27 °C
Hát azért nem mondanam,hogy ez volt a kedvenc önkéntes helyünk,de legalább 3 napot csak pihentünk és ettünk. A vonatu borzalmas volt,semmit nem aludtunk. Chiang mai-ban rengeteg templomvanLæs mere
Esös megfáradt napok
13.–16. okt., Thailand ⋅ ☁️ 27 °C
Nagyin elvagyunk fáradva ,nehez volt ez az éjszakai repülés, de itt vagyunk! Sokkal jobban nez ki Bangkok mint vartuk. Nem szemetes,es tágas. Overall eddig tetszik.
Elmentünk a mall-ba és aLæs mere
Jakarta
12. oktober, Indonesien ⋅ ☁️ 28 °C
Setalgattunk kicsit a belvarosban. Megint jöttke fotózkodni a fiatalok. Mokas volt mert egy ember kért fotót és jött az egész osztály. Egyelőre nem találtunk johelyet aludbi a tepteren.
Bandung
8.–11. okt., Indonesien ⋅ ⛅ 23 °C
Ez volt a legjobb couchsurfingunk ever. Nagyon kedves votl anna,nagyon joakt beszelgettunk, ettunk és jo helykre vitt minket. Bandung kis aranyos hely.