FindPenguins

フォローする概要概要カレンダーカレンダー写真写真共有共有死ぬまでにやっておきたいことリスト
最新のものから

Legfurább önkéntesség

2025年10月17日〜25日, タイ ⋅ ⛅ 27 °C

Hát azért nem mondanam,hogy ez volt a kedvenc önkéntes helyünk,de legalább 3 napot csak pihentünk és ettünk. A vonatu borzalmas volt,semmit nem aludtunk. Chiang mai-ban rengeteg templomvan és párat meglátogattunk. Tetszett,hogy sok szerveztes van az utcán.もっと詳しく

• Bernadett SzakácsDél-Kelet Ázsia旅行者

Kezdődjön a motoros kaland!

2025年10月22日, タイ ⋅ ☀️ 26 °C

2 napot elmentünk motorozni a természetbe. Az 1. Megállónk a ez az erdőbrn lévő kis templom volt,ahová egy 40 perces sétával lehet odaérni.

Kemping!!!

2025年10月22日, タイ ⋅ ⛅ 29 °C

Végr eliszabaultunka természetbe és modnanom sem kell,hogy csodas volt. Sátort béreltünk. Az egész oylan volt mitnha fesztiválon lennénk zene nélkül. Gyonyoru kialtas gyonyoru minden.

Elefántokkal való kavézás

2025年10月23日, タイ ⋅ ☀️ 24 °C

Őszintén először aggódtam,hoyg nem etikus ahely (enm.vptl az) nem os érztem anynir ajól magam ,hoyg etetem az elefantokat,de vegül azét enni kell nekok.. aranyosak voltak..

Megálló

2025年10月23日, タイ ⋅ ☀️ 27 °C

Mivel mivrl angyon meleg volt megálltunk a caodas kilatásnál kávézni és medencézni.

A leghiresebb templom

2025年10月23日, タイ ⋅ ⛅ 21 °C

Nem volt egyszeru a kis robogóval a felfelé menet, de megérte! Ez az egyik leghiresebb temploma domb tetőn. Kértünk buddhista áldást én kaptam egy fakarkötöt is amíg Zoli csak siam fehéret.

Elefántok

2025年10月24日, タイ ⋅ ☁️ 22 °C

Ez miatt jöttünk Chiang Maiba! Barátnőnk ajánlotta ezt a helyet, mentett elefantokat tartanak és ítt tudunk velünk fürdeni és etetni Őket. Egy fél napot töltöttünk itt , nagyon jó érzés volt!

Golden triangle

2025年10月28日, タイ ⋅ ☀️ 27 °C

Hát ez nem volt annyora megerős, de jovolt a Chiang raiban suerzett ún kks barátunkkal lenni.

Chiang Rai

2025年10月28日〜31日, タイ ⋅ ☀️ 27 °C

Megprobaltunk die stoppopni d enem jött össze. Elég érdeskes hely Chian Dai,nagyon sok a reagge bar,ami nagyon jo kos hangulatot tud ani. A kék és a fehér templom miatt álltunk meg itt többet.

2 napos hajó út

2025年10月29日〜30日, タイ ⋅ ☀️ 27 °C

Mivel sheretünl hajózni nem volt kérdés,hogy a Mekongon hajózunk le Luang Prabangig. Zsifolt volt a hajó, tele turistával, de meg igy is megértr.

Megálló

2025年10月29日, ラオス ⋅ ⛅ 25 °C

Megálltunk 1 éjszakát. A naplemtne gyonyoru volt pak beg nagyon szegeny es fejletlen,cserébe nem olcsó.

Luangprabang

2025年10月30日〜11月2日, ラオス ⋅ ⛅ 27 °C

Nagyon kis charming hely volt LP. Jó érzés volt sétálni az utcákon, nagyon kiraly hostelbe mentünk, vegre volt medencénk! De pár napnal többet nem töltóttün kit, a vizeses nem egy nagy szám, a templomoalt meg hamar megunja az ember.もっと詳しく

Vang vieng

2025年11月2日〜17日, ラオス ⋅ ☁️ 26 °C

Nincs annyi lap ami leirja z elemenyeket. Imadom ezt ahelyet. Megkaptunk mindent amit akartunk.

Első alvós buszos élményünk

2025年11月18日, ラオス ⋅ ⛅ 24 °C

Meglepően jó volt! Ha az ember egyedul utazik akkro szicas mert az ágyat egy idegennel osztod meg. D eovetall jot aludtam. 1az átszállasra kb 2 órát vártunk

4000 islands

2025年11月19日, ラオス ⋅ ☁️ 24 °C

Már elsőre beleszerettünk a szigetcsoportba nagyon lovely a hangulata. Menő kis faházunk van,ahova este arra kelt fel azoli h valaki benyúl a cuccainkert es elakarja lopni :'D Körbe bicikliutuk a szigeteket.もっと詳しく

Siem reap

2025年11月21日, カンボジア ⋅ ☁️ 24 °C

Kurva hosszu es farazsto map után megérkeztünk Siem reapbe. Elao ejszaka jot aludtunk. Aznap amikro 4.30kor keltunk csatag reszeg oroszok hangoskodtak a hostelben es majdnem beesetek Zoli agyaba haha igy nem volt kellemes ejszakank 1 órat aludtunk.

Angkor nagyon nagyon szép! A fás részek tetszettek a legjobban.

Gyors látogatás

2025年11月23日〜24日, カンボジア ⋅ ☁️ 30 °C

Gyors látogatas volt Kratiében. Egy ultra kedves angolul nem beszélő kamionos vett fel Minwkt és elvitt teljesen Kratoéig. Nem sok turista van itt, igy a gyerekek ámuldoztak és köszöntek Nekünk. Találtunk 1 dolláros vacsorát is, ahol a kislany nagyon jól beszélt angolul és szidták Thaiföldet.

A hajótúra drágább volt mint számítottuk, de jo volt látnie zeket a delfoneket mert mar csak 80 van belőlük. A túra után hitchikoltunk is tovább Phnom phenbe.

Random hely

2025年11月23日, カンボジア ⋅ ☁️ 25 °C

Itt rakott ki minket az első kocsink! Útközben randkm megálltunk egy 100p éves hídnál! Egy helyi kkslany 10 perc utan ugy gomdolta h nem talalunk makd fibart, oszinten el is ment a kedvem, de egy traktorod megállt nekunk!もっと詳しく

Phnom phen

2025年11月24日, カンボジア ⋅ ☁️ 31 °C

Lestoppoltunk egy autot aki általában fiwztős vendegeekt visz. Este elementünk egy free tourra ami nagyon jó volt ! Sok midnent megtzdtunka helyi buddhozmusról

Lassú hitchike

2025年11月25日, カンボジア ⋅ 🌬 29 °C

Ultra mókás volt,hoyg rossz helyen kezdtünk hitchikolni ezert egy ember beakrt gyomoszolmia kocsijaba ahol már 5 en ultek. De nagyon segotonkesz volt mindenki. A vegen elmondtak h hova kell menni, es 10 perc alatt felvettek. Kedves kis hazaspar akik beszeltek angolul.もっと詳しく

Koh rong szigetek

2025年12月3日, カンボジア ⋅ ☀️ 28 °C

Vao.. mikor megérkeztünk Saracen Bayre nagyon nem tetszett a sziget...ne olan volt mknt gondotlam.. aztan Mpai bay vao.... 4 napot tolttunk el az 1 helyet nagyon kozossgben és helyen. Nem is lehet mi mást mondanimint hogy csoda volt. Koh rong egy bulis hely szép beachekkel,az nem tetszettt.もっと詳しく

Rossz tervezés

2025年12月5日, ベトナム ⋅ ☀️ 29 °C

Picit elrontottam a tervezest,mivel azt a városban és nem amekong deltaban,illetve nem volt aza tura amit akrtam. A floating market nem volt rossz de legalabb olcsó volt. Készítettem rizs tésztát.

Ho chin minh

2025年12月5日〜7日, ベトナム ⋅ ☁️ 27 °C

A couchsurfing hostunke gy érdkres seac.volt, nagy tudással Vietnámról de eléggé ontrovertált. Elmentünk a híres mekong delta tourra ami nem ért semmit kb,nagyon nem tetszett. A free tpur jól sikerült. Nagykn érdekes hogy buddhista ország még is rengeteg a leresztény templom a tóbbi országhoz képest.もっと詳しく

Dalat

2025年12月8日〜9日, ベトナム ⋅ ☁️ 20 °C

Nagon kedve skis hely volt 1 dolláros szállásal,csodás kilátással. A robógs körutunk nagyon ijesztő volt Nelem,folyton leakartak szorítani az útról a gs miatt eltévedtünk csomószor. Zoli krházba volt,nekem mrg a kimcsi vitte meg a hasam. De összeßegben szép hely.もっと詳しく

Hoi an

2025年12月10日, ベトナム ⋅ 🌧 23 °C

Nagyon kis kedves város,kivilágítva a legszebb! Találloztunk Audreyvel,elmentunk fozo kurzusra, és kávé foto kurzusra. Jó élmény volt.

• 2026© FindPenguins
  • 当社について