• Bernadett Szakács

Dél-Kelet Ázsia

Et åpent eventyr av Bernadett Les mer
  • Legfurább önkéntesség

17.–25. okt. 2025, Thailand ⋅ ⛅ 27 °C

Hát azért nem mondanam,hogy ez volt a kedvenc önkéntes helyünk,de legalább 3 napot csak pihentünk és ettünk. A vonatu borzalmas volt,semmit nem aludtunk. Chiang mai-ban rengeteg templomvan és párat meglátogattunk. Tetszett,hogy sok szerveztes van az utcán.Les mer

• Kemping!!!

22. oktober 2025, Thailand ⋅ ⛅ 29 °C

Végr eliszabaultunka természetbe és modnanom sem kell,hogy csodas volt. Sátort béreltünk. Az egész oylan volt mitnha fesztiválon lennénk zene nélkül. Gyonyoru kialtas gyonyoru minden.

• Elefántok

24. oktober 2025, Thailand ⋅ ☁️ 22 °C

Ez miatt jöttünk Chiang Maiba! Barátnőnk ajánlotta ezt a helyet, mentett elefantokat tartanak és ítt tudunk velünk fürdeni és etetni Őket. Egy fél napot töltöttünk itt , nagyon jó érzés volt!

• Chiang Rai

28.–31. okt. 2025, Thailand ⋅ ☀️ 27 °C

Megprobaltunk die stoppopni d enem jött össze. Elég érdeskes hely Chian Dai,nagyon sok a reagge bar,ami nagyon jo kos hangulatot tud ani. A kék és a fehér templom miatt álltunk meg itt többet.

• Luangprabang

30. okt.–2. nov. 2025, Laos ⋅ ⛅ 27 °C

Nagyon kis charming hely volt LP. Jó érzés volt sétálni az utcákon, nagyon kiraly hostelbe mentünk, vegre volt medencénk! De pár napnal többet nem töltóttün kit, a vizeses nem egy nagy szám, a templomoalt meg hamar megunja az ember.Les mer

• Siem reap

21. november 2025, Kambodsja ⋅ ☁️ 24 °C

Kurva hosszu es farazsto map után megérkeztünk Siem reapbe. Elao ejszaka jot aludtunk. Aznap amikro 4.30kor keltunk csatag reszeg oroszok hangoskodtak a hostelben es majdnem beesetek Zoli agyaba haha igy nem volt kellemes ejszakank 1 órat aludtunk.

Angkor nagyon nagyon szép! A fás részek tetszettek a legjobban.

• Gyors látogatás

23.–24. nov. 2025, Kambodsja ⋅ ☁️ 30 °C

Gyors látogatas volt Kratiében. Egy ultra kedves angolul nem beszélő kamionos vett fel Minwkt és elvitt teljesen Kratoéig. Nem sok turista van itt, igy a gyerekek ámuldoztak és köszöntek Nekünk. Találtunk 1 dolláros vacsorát is, ahol a kislany nagyon jól beszélt angolul és szidták Thaiföldet.

A hajótúra drágább volt mint számítottuk, de jo volt látnie zeket a delfoneket mert mar csak 80 van belőlük. A túra után hitchikoltunk is tovább Phnom phenbe.

• Random hely

23. november 2025, Kambodsja ⋅ ☁️ 25 °C

Itt rakott ki minket az első kocsink! Útközben randkm megálltunk egy 100p éves hídnál! Egy helyi kkslany 10 perc utan ugy gomdolta h nem talalunk makd fibart, oszinten el is ment a kedvem, de egy traktorod megállt nekunk!Les mer

• Lassú hitchike

25. november 2025, Kambodsja ⋅ 🌬 29 °C

Ultra mókás volt,hoyg rossz helyen kezdtünk hitchikolni ezert egy ember beakrt gyomoszolmia kocsijaba ahol már 5 en ultek. De nagyon segotonkesz volt mindenki. A vegen elmondtak h hova kell menni, es 10 perc alatt felvettek. Kedves kis hazaspar akik beszeltek angolul.Les mer

• Koh rong szigetek

3. desember 2025, Kambodsja ⋅ ☀️ 28 °C

Vao.. mikor megérkeztünk Saracen Bayre nagyon nem tetszett a sziget...ne olan volt mknt gondotlam.. aztan Mpai bay vao.... 4 napot tolttunk el az 1 helyet nagyon kozossgben és helyen. Nem is lehet mi mást mondanimint hogy csoda volt. Koh rong egy bulis hely szép beachekkel,az nem tetszettt.Les mer

• Rossz tervezés

5. desember 2025, Vietnam ⋅ ☀️ 29 °C

Picit elrontottam a tervezest,mivel azt a városban és nem amekong deltaban,illetve nem volt aza tura amit akrtam. A floating market nem volt rossz de legalabb olcsó volt. Készítettem rizs tésztát.

• Ho chin minh

5.–7. des. 2025, Vietnam ⋅ ☁️ 27 °C

A couchsurfing hostunke gy érdkres seac.volt, nagy tudással Vietnámról de eléggé ontrovertált. Elmentünk a híres mekong delta tourra ami nem ért semmit kb,nagyon nem tetszett. A free tpur jól sikerült. Nagykn érdekes hogy buddhista ország még is rengeteg a leresztény templom a tóbbi országhoz képest.Les mer

• Dalat

8.–9. des. 2025, Vietnam ⋅ ☁️ 20 °C

Nagon kedve skis hely volt 1 dolláros szállásal,csodás kilátással. A robógs körutunk nagyon ijesztő volt Nelem,folyton leakartak szorítani az útról a gs miatt eltévedtünk csomószor. Zoli krházba volt,nekem mrg a kimcsi vitte meg a hasam. De összeßegben szép hely.Les mer