Burgdorf

Und ein Traumpaar
Einfach wuuunderschön, alle mit strahlenden, glänzenden, nassen, Augen
Und ein Traumpaar
Uund los gehts! Zuerst mit dem Velo bis Bern anschliessend,
Da nicht anders möglich mit Flixbus ùber München, Halle, Hamburg. Morgen Mittag sind wir dort.
Fluxi fährt pünktlich, reservierte SitzeOkumaya devam et
Mir si in Hamburg acho, hennä müed u schmuddelig, mit 2 Sund Verspärig wäge Stou. Aaber bis Halle aues super pünktlich!
Sitzplätz si trotz Reservation nid immer garantiert, aber dr VelotransportOkumaya devam et
Start in Hamburg gelungen bei kurzem Nieselregen.
Pausen haben wir gut im Griff , den Weg finden und den Beschriftungen folgen sind wir noch am üben - aber es chunnt guet!
Holper und SchlammwägliOkumaya devam et
Viu Kraniche gseh, herrlichi Radwäge, ou Houperipiste u dürä Dräck...i lehrä am Sam nachefahre😅 aber nume damit är mir dr Wäg dür d Schlaglöcher zeigt! Und zum Schluss wieder am ne SeeliOkumaya devam et
Heute dss Zelt nass eingepackt, inkl. Entfernung von vielrn Schnecken am Zelt, Velo...konnten aber dafür den ganzen Tag ohne Regen fahren.
Bremen beinahe suverän durchfahren ( die cheibä ChreisleOkumaya devam et
Hüt hets bi Räge z Morge im Zäut gä u aschliessend alles nass zäme packt.
Mir si ou rägefescht aber si jtz am Abe im ne airbb mit Garte zum Zäut tröchne..richtig guet.
Mir hei viu meh hungerOkumaya devam et
Richtig mit dem Wind...bis der letzte Anstieg kam, da waren wir ko, 68km sind auch für uns genug
Was wir zum ersten Mal sahen riesige Felder wo Torf gestochen wird und immer wieder unserOkumaya devam et
Huhuuu, chli lang z mörgelet mit me blöde Gring u de nid so rund glüffe uf em Velo. De gei mir doch d Puse in Osnabrück verdienet.
Uuund wieder am ne Seeli😅mit feinem Znacht
Gezgin