• Marlène Pauli

Los gehts!
    Z letschte feinä Cafe deheim

• Juhui Superkahn gefunden

15 Mei 2024, Jerman ⋅ ☀️ 26 °C

So wie mir mit Mr. Google unterwägs si hei mir meh aus ei Umwäg gmacht!
    I hätt de einisch ou z Taxi gno aber mit em Boot ( weli Station? Nei mir müesse hie usä, aber Sam wott wyter...zum Glück - ou wenn i tou grouchnet u töipelet ha😂) u loufe si mir doch no bis zum Schiff cho.
    Ou hie hei sie zum Glück nüt dürnuelet, mis Mässer u Gable skeptisch agluegt und ou dr Chocher isch ufs Schiff cho.
    U Kabine im 12. Stock isch super u wärde mur itz gniesse

• Bergen

17 Mei 2024, Norway ⋅ ☀️ 21 °C

Durch einen 57 km langen Fiord kommen wir um 6.00 Uhr in Bergen an.
    Alles ist geschlossen, da heute Nationalfeiertag ist ( kein dnt Schlüssel geholt)
    Alle, aber wirklich alle Norweger sind in Schale oder Tracht in Bergen unterwegs.
    Der Umzug endet nie immer wieder kommen neue Gruppen und ein Durchkommen kaum möglich.Aaaber friedlich und herrlich Wetter( und die San pol gibt es hier auch mit dem Fahrrad!

• Molde

18 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 16 °C

Juhuiii wir haben unseren dnt Schlüssel in einem Sportgeschäft erhalten!
    Jetzt fehlt nur noch der Food und das Gas😅
    Sam kaufte mir in einem Cafe 1 Stückli Foccacia zum sofort Essen. Stückli gut 500 Gramm schwer und hennä fein. Zudem übt sich Sam als Fotograf, auf der PromenadeBaca lagi

21 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 3 °C

Sam konnte auf der Überfahrt sein Fuessli weiter pflegen. Heute Ausschiffen und Einkaufen angesagt; Das Einkaufen war nicht ganz einfach: Hauptsache genug Nüsse Schoggi und Kãse😅.
    Vom Wetter her 0 Grad zwischenzeitlich Sonne und Schnee.
    Morn geits zum Nordkapp
    Yessss; Sam wirkt noch nicht so überzeugt... SCHNEEEE?
    yep😉

24–26 Mei 2024, Norway ⋅ 🌬 4 °C

Hüt u morn isch Sturm. Äs chutet wie gstört: Auso heissts sich nid z oft id Leitplanke la trücke u nid drüber z flüge.
    Mir blibe 2 Nächt in Honningsväg wüus süsch z gfährlich sig.
    Am Sunnti geits de wyter. Sam's Fuessli wird immer besser u ou mim Chopf u Mage wo sit 2 Täg het quer ta erholt sich..
    Mir lehre utz yfs Wätter z luege und uf üs z lose😊

25 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 4 °C

Morgens bei Schnee und Regen zum Cafe gelaufen.
    Zur Info: Gestern war die Zufahrt zum Nordkapp gesperrt wegen starkem, böigem Wind. ( mir luege ab sofort uf das norweger wetter app).
    Abendspaziergang auf den Honningsvägberg mit rund 1300 Tritten, die Aussicht dafür prächtig.Baca lagi

• Nach Stranda im Niemandsland

27 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 5 °C
  • Vor Nordmannset

28 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 6 °C

Huhu nach Rägefinish ä guete Platz gfunge. Mir loufe sit Honningsväg uf dr E69 bis olderfjordaber mit seeehr weni Outo und aui winke, liechthüpele, lade üs zu Cafe im Camper i u mir wärde gfötetelet wie Exote.
    Z Olderfjord git dr Sam sis Wägeli uf Poscht, da offroad nid gäbig. Aber sis Fuessli wird immer besser👍 Alles super Ļüt u mir mit gueter Stimmig

• Olderfjord

29–30 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 15 °C

Was wir alles sehen und erleben einfach wow!
    Inklusive unserer Frisuren nach 4 Tagen unter der Haube.
    Und was für Gefährte unterwegs sind.....
    Sams Handy git grad dr Geischt uf. Z nächschte chõi mir äuä fruehchschtens in Katokeino choufe...Baca lagi

• Oberhalb dem See

30 Mei 2024, Norway ⋅ ⛅ 22 °C

Da hei mir dänkt äs gäb äs gmüetlechs Rundeli!
    Denkste! Die letschte 4km hri mir i guet 3 Stung gschafft: dür Schnee Wasser, Matsch, Umwåge, über Bäch🤣. Mini Gamasche u Wanderschueh si i Rucksack gwanderet u derfür mini OBERBRILLIANTE wasserdichte Socke mit de Barfuesswasserschueh agleit eifach obeuse...Video folgt bim nächschte wlan Empfang.
    Mir hei gmerkt, dass viu zviu Schnee u Schmelzwasser ligt. Drum geits morn Richtig Kautokeino mit de ÖV.
    Aber Erläbnis pur uuund mir si flexibel und offe bi immet no super Stimmig

• Hattyr ost

31 Mei 2024, Norway ⋅ ☁️ 14 °C

Nachere stürmische Nacht geits hüt bezìtä wieder retour zur Houptstrass damit üs dr Bus de cha ufläse für Richtig Alta u de wyter nach Kautokeino.
    Mir wärde die Streckine wo mir itz übetgumpe no nachehole. Und erneut: Üsi Usrüschtig isch top. Mini liebschte Teili sit geschter: wasserdichti Socke ou für düre Schnee i dä Barfuesswasserschueh! Unschlagbar!!!Baca lagi

• Alta

31 Mei–2 Jun 2024, Norway ⋅ ☁️ 16 °C

Us 1 Nacht wärde 2 wüu dr Bus nach Kautokeino nume jedä 2. Tag fahrt. Ge mö mir ga Alra unsicher mache mit weni Material hei schicke, lädele, Chiuchä aluge. Dr Rãschte isch zue wüu das ä Winterort isch.Baca lagi