FindPenguins

2024年4月5日
    Henrik RinggaardLa Palma 2024旅行者

Ferie -1 dag

2024年4月4日, デンマーク ⋅ ☁️ 9 °C

Så er vi startet på ferien...

• Henrik RinggaardLa Palma 2024旅行者

Så er det morgenmad og så ned i varmen.

2024年4月5日, デンマーク ⋅ ☁️ 4 °C

Afgang Billund

2024年4月5日, デンマーク ⋅ ☁️ 5 °C

Vejrudsigten i La Palma siger 29 grader😎😘

Så er vi på plads🥰🤪😁😎😎😎

2024年4月5日, スペイン ⋅ ☁️ 23 °C

Lørdag

2024年4月6日, スペイン ⋅ ☀️ 18 °C

Så er en lørdag gået med at tuller rundt efter gårsdagens udrejse. Vi kørte til Santa Cruz og gik en shoppe tur op og ned af gå gaden, Incl. kaffe og sanwich 😎😎 + afslapning v poolen. Det er meget koldt hernede. Den kunne lige snige sig op på 23 grader i dag så det var på med trøje oghat. I morgen søndag kører vi nord på, op i bjergene og forhåbentlig på vej 109 som skulle være en fantastisk oplevelse..もっと詳しく

Argual

2024年4月7日, スペイン ⋅ ☀️ 19 °C

Dagens marked med en masse skrammel og et interessant glaspusteri

Tazakorte havn

2024年4月7日, スペイン ⋅ ☀️ 19 °C

Kaffe og en imponerende wiev over vand, bjerge og ikke mindst bølger. Ufattelige at man tør bade der!!

• Henrik RinggaardLa Palma 2024旅行者

Ude på de vilde vulkaner

2024年4月8日, スペイン ⋅ ⛅ 21 °C

Da det var meget overskyet idag valgte vi at køre på vulkanbesøg i syd og vest. Efter et besøg på en kraterkant fra 1677 kørte vi op igennem det område der blev ramt at udbruddet i 2021. Et extrem lang udbrud der varede fra midt september til ind i december måned. Lavaen ødelagde 3000 ha af noget af det bedste frugt avl på øen. Det ser faktisk "lidt" uhyggeligt ud at det glohede lava bare har rullet ned/over/igennem huse, landbrug og fabrikker. Frokosten blev indtaget i Puerto Tazakorte.. En lækker tomat salat med parmaskinke, lokalt La Palma ost og oliven. Dertil øl og kaffe. Aftensmaden blev til lokalt hvidvin og lækkert grill spyd med krydder kartofler🥰😎😘もっと詳しく

Nordøen og vej 109

2024年4月9日, スペイン ⋅ 🌬 19 °C

Så fik vi set lidt af nord La Palma og ikke mindst vej 109. Vejen er den gamle vej som går rundt om den gamle vulkan og følger siden helt fra øst og til ves siden. WAOOOOO hvor var det smukt.. Billederne kan slet ikke vise hvor fantastisk det var. Efter vej 109 gik turen tii El-Time som er et udsigtspunkt der ligger over for vulkan udbrudet fra 2021. Det var 3 gang vi var der... Men hvilken gang. Aldrig har det været så klart og udsigten så flot. Dagen afsluttedes vanen tro med godt mad, kaffe, Baily og et slag 500. En super dag😎👍😁
    P.S. Har ALDRIG taget så mange hårnålesving på en dag før... Et forsigtig gæt er nok +500..
    もっと詳しく

Lidt video også

2024年4月9日, スペイン ⋅ ☀️ 18 °C

Store badedag

2024年4月10日, スペイン ⋅ ☀️ 19 °C

Så var det idag vi skulle ud og bade i hav pools men det var der flere meninger om..

旅行の終了
    2024年4月12日