• Mieke, Dirk en Arco

• Start på rejsen
    13. august 2016
  • Camping Beijaartshoeve

13. august 2016, Holland ⋅ ⛅ 22 °C

Aangekomen in Goes in Zeeland. We bellen verschillende camperplaatsen en campings, maar nergens nog plaats. We vinden wel iets in Woensdrecht. Op naar Woensdrecht.
    Op de snelweg zien we veel verkeer richting kust, waaronder veel campers. Het zal er druk zijn.
    Wij komen terecht op Camping Beijaartshoeve. We krijgen een hele weide voor ons twee campers. Heel toffe plaats, en heel rustig. Na de middag al een klein toerke fietsen rond Woensdrecht.
    Eerste keer met Sonia en Daniel op camping. Heel leuk, aangenaam gezelschap. Arco is wel wat onwennig, en we moeten hem vastmaken aan een "haring", maar hij slaagt erin om zich enkele keren los te maken en de camping te gaan ontdekken.
    We spelen 's avonds een moeilijk spelletje kaarten ...

• Fietstocht rond Woensdrecht

14. august 2016, Holland ⋅ ⛅ 21 °C

's Morgens ikke pistolekes en koeken gaan zoeken, 10 km h/t met een zak vol lekkers van een lokaal supermarktje. Ondertussen was Daniel ook pistolets gaan halen ....Eten genoeg !!
    Deze morgen naar een lokaal "marktje" een beetje verder in de straat van de camping. Heel leuk en gezellig. We kopen enkele planten . Daniel had daar zijn pistolets gevonden.
    We gaan op fietstocht richting Bergen-op-Zoom en terug naar Woensdrecht. Leuk fietsen. Ik heb Arco mee in de mand op mijn stuur. Niet makkelijk rijden, maar het lukt wel. Hij lijkt het leuk te vinden, vooral omdat hij erbij kan zijn. Sonia valt enkele keren 'in panne' met haar elektrische fierts(van haar schoondochter). Daniel kan het telkens 'repareren'. Een dikke 30 km. Bravo voor Sonia, die het niet gewoon is om zo lang te fietsen, al is het met een elektrische (en wij ook niet :-) )

• Slut på rejsen
    15. august 2016