Start!
July 25, 2023 in the Netherlands ⋅ ⛅ 14 °C
Daar gaan we!
Hamburg
July 25, 2023 in Germany ⋅ ⛅ 12 °C
Hamburg voorbij voor de ochtendspits.
Eerste stop in Denemarken.
July 25, 2023 in Denmark ⋅ ☀️ 13 °C
Na een vlotte reis door de nacht arriveren we op de eerste stop in Denemarken. Tijd voor koffie!
Over de brug bij Vejle Ford.
July 25, 2023 in Denmark ⋅ ☀️ 15 °C
Om ergens te komen moet je afstanden overbruggen.
O.a. over de brug over het Vejle Ford.
Daar ook even een verfrissende plons gedaan.
Zand schuurt de maag...en de rest
July 25, 2023 in Denmark ⋅ 🌬 16 °C
Vanmiddag een bezoek gebracht aan de westkust van Jutland. In de buurt van Løppen hebben we enorme verschuivende zandduinen beklommen om de voormalige vuurtoren te bezichtigen.
CompleetRead more
Goedemorgen Tolne!
July 26, 2023 in Denmark ⋅ ☁️ 12 °C
Na een heerlijk lange nacht slaap starten we de dag met een flink stuk hardlopen. Het gebied rond Tolne Camping is prachtig. Lieflijk, glooiend, loofbossen en graanvelden. Een waar Hobbit landschap.Read more
Place with a view!
July 26, 2023 in Denmark ⋅ 🌧 14 °C
Een klein tentje heeft een aantal nadelen, m.n. met regenachtig weer.
Maar het grootste voordeel is dat je zelfs nog maar één nachtje ergens staat de keuze kunt maken om te verkassen.
We staan nuRead more
Popcorn in de regen!
July 26, 2023 in Denmark ⋅ 🌧 13 °C
Na een nacht vol regen komt...
July 27, 2023 in Denmark ⋅ ⛅ 15 °C
De afgelopen nacht leek de regen niet te stoppen. Maar gelukkig kwam de ochtend de zon weer te voorschijn.
Waar twee zeeën elkaar ontmoeten.
July 27, 2023 in Denmark ⋅ ⛅ 15 °C
Wat een verschil met gisteren! Nadat we van camping Tolne vertrokken werd het steeds mooier weer.
We reden naar het noordelijkste puntje van Denemarken.
Hier vervloeien het Kattegat en de Noordzee inRead more
Nog één dag de kust en dan oostwaarts!
July 28, 2023 in Sweden ⋅ ☀️ 17 °C
Vakantie is soms 24/7. 😀
Met de nachtboot van Frederikshaven naar Gotheborg. Daarna direct door naar Smögen. Een idyllisch vissersplaatsje aan de rotsachtige Scherenkust van Bohuslän. HetRead more
Op deze plaats rust.
July 29, 2023 in Sweden ⋅ ☁️ 14 °C
Toen wij gisteren de kust achter ons lieten en het binnenland inreden zagen we maar liefst 6 Kraanvogels. Prachtige gracieuze vogels die hier gewoon rond stappen.
Vandaag hadden we een zonovergotenRead more
Avondrust
July 29, 2023 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Een stille avond,
het water is een spiegel
Jij en ik samen
Vijf minuten per dag voluit stromen!
July 30, 2023 in Sweden ⋅ ⛅ 17 °C
5 minuten per dag mag de waterval bij Håverod even als vanouds stromen.
Bijzonder om te zien en te ervaren wat voor kracht er dan vrijkomt.
Waar heden en verleden samenkomt.
July 30, 2023 in Sweden ⋅ ⛅ 19 °C
In 2008 stonden wij met onze jongste twee kinderen op een camping in het Zweedse Rada. Vandaag zijn we er weer en ontmoeten zo'n half uurrijden vandaar onze vrienden Daniel en Martine en even laterRead more
Opnieuw een reis naar het verleden
July 31, 2023 in Sweden ⋅ ☁️ 18 °C
En toen waren we ineens weer in Johannisholm. Onze eerste Zwedenreis ging naar de plek. Heerlijke en daardoor een beetje weemoedige herinneringen komen terug. Kanovaren, brandhout sprokkelen met deRead more
Op naar het Noorden!
August 1, 2023 in Sweden ⋅ 🌧 12 °C
We rijden door naar Järpen naar camping Ristafjallet. Een kleine camping aan de oevers van de rivier de Indalsälven en pal naast de enorme waterval Ristafallet. O.a bekend uit de film Ronja deRead more
Ga je mee ver dwalen? Ik ken de weg!
August 1, 2023 in Sweden ⋅ 🌧 11 °C
If you feel as if you are lost, you are probably going the right way.
Vandaag begonnen met onze 7 daagse hike in het grenzeloze Vålådalen natuur reservaat.
Heerlijk dwalen en verdwalen in deRead more
Rendieren all over the place
August 2, 2023 in Sweden
Deze ochtend worden we op een unieke manier wakker met rendieren rond onze tent. Enthousiast zet ik ze op de foto. In de dagen die volgen zullen we ze nog vaak tegenkomen.
We lopen vandaag ruim 12 kmRead more
Bannock als fundament!
August 3, 2023 in Sweden
We worden wakker in een geweldig mooie verlaten wereld. Hier zijn wij als mens te gast. De grenzeloze ruimte maakt nederig en bescheiden.
Na een frisse duik in een glashelder bergmeertje bakken weRead more
Over rotsen en door rivieren.
August 4, 2023 in Sweden ⋅ ☁️ 8 °C
"The Road goes ever on and on. Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone. And I must follow, if I can.
Pursuing it with eager feet.
Until it joins some larger way.
Where manyRead more
Not the distance but the presence.
August 5, 2023 in Sweden ⋅ ☁️ 7 °C
Onze plek aan de Vålån rivier is zo mooi en helpend in het vinden van rust dat we hier een dag pauzeren. Even geen gesjouw met de rugzakken, even niet wandelen. Geen afstanden overbruggen maar op deRead more
Stilte voor de storm.
August 6, 2023 in Sweden ⋅ ⛅ 9 °C
Vandaag liepen we door een geweldig mooi landschap. Door dromerige valleitjes, indrukwekkende uitzichtpunten en met name in het begin steeds de machtig stromende rivier in de buurt. Wij ploeterenRead more
The sky is crying...
August 8, 2023 in Sweden ⋅ 🌧 18 °C
The sky is crying, tears are rolling down the streets...
Het is inmiddels 9 augustus en het regent al bijna drie dagen. De afgelopen dagen hebben wij geschuild in stugas en uiteindelijk besloten omRead more
In Denemarken schijnt de zon!
August 10, 2023 in Denmark ⋅ 🌬 14 °C
We zijn niet voor niets naar Denemarken gereden. Wij hadden goede herinneringen aan Møns Klint en dus zijn wij opnieuw hier neergestreken.
Tijdens een ochtendrun vielen er nog een paar druppen maarRead more