• Malta - dag 3

August 9, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 28 °C

Vanmorgen zijn wij weer begonnen met een ontbijtje bij het hotel, vandaag was deze een stuk beter dan gister dus dat was fijn!

Daarna zijn we naar de quad verhuur gelopen en hebben we een quad gehuurd. Dit was even wennen omdat ze hier links rijden op de weg, maar dat ging goed. Het was wel ontzettend warm en ik ben dus ook heerlijk verbrand achterop de quad.
    We zijn naar medina gereden, dat is een oude binnenstad met stadsmuren en echt hele mooie gebouwen. Hier hebben we even een drankje gedaan om wat af te koelen.

Daarna zijn we richting de cliffs gereden, in het zuiden van het eiland waar we even hebben gekeken. Daar stond ook het kerkje op de foto. Toen zijn we weer richting het hotel gereden want de achterband van onze quad begon leger te raken..

We voelden ons allebei wat lichtjes door de hitte dus hebben snel wat eten gehaald bij de supermarkt en even rustig aan gedaan. Toen de verhuurbedrijf gebeld zodat de band kon worden gefixt, deze is toen opgeblazen (maar later op de avond inmiddels ook weer leger dus daar moeten we morgen weer achteraan).

Daarna hebben we op dezelfde plek gegeten als waar we gister avond een drankje hadden gedaan met echt ontzettend lekker eten. Toen hebben we bij een ander restaurantje nog een wijntje/colaatje gedronken en lekker gekletst.

Nu zitten we gezellig samen op ons balkon 😊 wij vermaken ons prima hier!