Malta - dag 1
August 7, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 26 °C
Vandaag zijn wij onderweg gegaan naar Malta ✈️
De treinreis en vlucht gingen eigenlijk heel goed, geen vertraging gehad of iets en hebben ons prima vermaakt. Daarna in een oververhitte transferRead more
Gaan we dan ✈️
August 7, 2025 in the Netherlands ⋅ ☁️ 23 °C
Malta - dag 2
August 8, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 27 °C
Vanmorgen zijn wij begonnen met een ontbijtje en zwemmen bij het hotel. Het hotel heeft zowel een binnen als een buitenzwembad op het dakterras dus dat was heerlijk.
Rond 12 uur zijn we richting deRead more
Malta - dag 3
August 9, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 28 °C
Vanmorgen zijn wij weer begonnen met een ontbijtje bij het hotel, vandaag was deze een stuk beter dan gister dus dat was fijn!
Daarna zijn we naar de quad verhuur gelopen en hebben we een quadRead more
Malta - dag 4
August 10, 2025 in Malta ⋅ 🌙 28 °C
Vanmorgen zijn wij vooral druk geweest met een nieuwe quad regelen. Dat was uiteindelijk rond half 12 gelukt. Toen zijn we richting een baai gereden in het westen van het eiland waar we strandbedjesRead more
Malta - dag 5
August 11, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 29 °C
Vandaag hebben we heerlijk rustig aan gedaan. We zijn begonnen met een ontbijtje en een heerlijke duik in het zwembad.
Daarna zijn we naar een winkelcentrum gegaan waar we wat kledingwinkels doorRead more
Malta - dag 6
August 12, 2025 in Malta ⋅ ☀️ 29 °C
Vanmorgen weer begonnen met zwemmen voor de verandering.
Daarna zijn we even naar de zee hier dichtbij het hotel gelopen waar we na 10 minuten weer snel weg moesten omdat de zon zo erg brandde. ErRead more

Fijn.......nu samen genieten van de geheel nieuwe omgeving; van de cultuur en natuur; en de rust en vrijheid van de vakantie; lieve groetjes, Opa en Oma Harink. [Doortje]