• Day 3

Tyske indtryk og Krakow am See

October 12, 2024 in Germany ⋅ 🌙 4 °C

Vi var knivskarpe kl. 6.00. Det var nok mest fordi vi gik i seng kl. 21.00.
    Morgenmad fik vi hos bageren ved siden af hotellet. Lidt men godt.
    Det var kun 4 grader, så vi pakkede os godt ind til 7,5 timers cykeltur. Turen var meget afvekslende, og vi mødte en masse små grimme byer, og nogle lidt større fine byer fra den sene middelalder. Destinationen var Krakow am see, og vi var eddermandme trætte efter dagens 90 km med modvind i halvdelen af tiden. Vi klynkede som små børn til sidst, hver gang vi mødte en bakke - og dem var der mange af. Heldigvis var de fleste af dem også med modvind.
    Vores tidligere oplevelser af Tyskland som blev bekræftet i dag var følgende:
    - Størstedelen af deres huse er virkelig kedelige, og malet i farver der kan tage livsmodet fra flertallet.
    - Unge mennesker har metal i alle løse flapper i ansigtet, og alt for gamle damer farver deres hår i pang-farver.
    - Der er altid mænd med et sært blik i øjnene, som har klædt sig ud som damer. Det er lidt freakshow-agtigt. Woke-bevægelsen er nok uenig.
    223 km er kørt indtil videre. Alt er godt og numsen er øm. Jeg er faktisk også ret øm i knæhasserne. Den unge dame jeg følges med, siger hun ikke har ondt nogle steder. Hun er vist ikke i god kontakt med sin krop.
    Vi havde ikke held med at finde en restaurant der passede os, så vi måtte nøjes med Aldi.