• En dag med udfordringer

15 Oktober 2024, Jerman ⋅ ☁️ 7 °C

Vi sov ca 9 timer, og var forkælet af morgenmad på det ældgamle hotel.
    Da vi ramte Wesenberg efter 15 km, og glæden over det skønne vejr var på sit højeste, sagde hende den rødhårede; “der er noget i vejen med min cykel”. Hun havde ret, for baghjulet var punkteret. Heldigvis var vi på det allerbedste sted man kunne forestille sig til en punktering.
    Vi kunne ikke finde umiddebart hullet, så jeg måtte tage baghjulet af - men det lille håndtag man plejer at bruge, var der ikke! Vi måtte stjæle en spand, og hente vand i søen. Det hjalp med at finde det forbistrede hul. Manøvren lykkedes og vi cyklede pænt selvtilfredse videre med 45 minutters forsinkelse. Man kan vel ordne en punktering, tænkte jeg.
    15 minutter senere var baghjulet fladt igen. Fuck…. Vi trillede tilbage til byen, og en lokal mand (og hans forpustede hund) viste os vej til en cykelsmed.
    Smeden sad rygende udenfor butikken, og sagde at butikken var geschlossen, fordi han var kommet galt afsted (foden i en stor skinne). Den cykel kræver “special tool”, sagde han og grinede. Jeg kunne ikke rigtig finde morskaben på det tidspunkt. Min ven kommer om lidt, og måske kan han hjælpe. Det kunne han heldigvis. Han fandt en åndsvag sten i dækket, og vi kunne rulle videre på en ny slange.
    Efter 75 km nåede vi vores destination i Blumenow. Et fornemt sted i en lille ubetydelig flække. Vores tur gik igennem nogle virkelig smukke tyske byer, og en koncentrationslejr for piger. Smukt og grimt.
    Aftensmaden var kedelig pulvermad, men stedet var fantastisk.
    Baca lagi