• Cykeltur mod vest

February 17 in Portugal ⋅ ☁️ 10 °C

Chefen kan ikke holdes nede ret længe ad gangen!
    Vi lejede el-cykler og kørte vestpå. Landskabet var meget bakket, og der var virkelig brug for el-motoren. Landsbyerne langs ruten var hverken smukke eller hyggelige. Det var faktisk noget sjusk.
    Destinationen ved kysten bød på et fyrtårn, et gammelt fort og dinosauerspor i klipperne.
    Turen var 36 km, og bagefter tog vi os en slapper på hotelværelset i et par timer.
    Vejret startede egentlig flot ud, og de blege (blålige) ben blev luftet, men skyerne fik endnu engang overtaget.
    Ovenpå “blæksprutte-gate” søndag aften havde vi en alvorlig fiske-snak om aftensmaden. Mit udgangspunkt var naturligvis en stort nej tak til seafood, og chefen var egentlig enig. Men som den store tøffelhelt jeg er, formåede jeg at forvandle en sikker sejr til et nederlag. Vi havnede alligevel på en lokal fiskerestaurant, hvor menuen stod på en fælles tallerken med skaldyr, sangria, dessert og portvin.
    Hold nu kæft - hvor var det lækkert. Jeg måtte desværre endnu engang erkende at chefen havde ret.