• Cannon Beach igen

July 13 in the United States ⋅ ☁️ 15 °C

Vi har ændret lidt i konceptet. Det sker hvert år. Nu er vi gået fra at rejse - til at holde ferie. Det betyder mere afslapning.
    Vi gik morgentur i på den disede strand, og tog det helt roligt. Vejret ved kysten er så vildt. Havgusen og solen kæmper om magten, og ændring af magtbalancen kan ske meget pludseligt. Det svinger mellem varme fra solen, til den iskolde havgus fra stillehavet.
    Formiddagen gik med shopping i et outlet center. Der var faktisk nogle gode tilbud på ting vi reelt manglede.
    Vores comeback til Cannon Beach var lidt usædvanligt. Vi plejer ikke at gøre det, men det var det sikre valg i stedet for små lusede byer og moteller på landet. Dem havde vi fået nok af.
    Cannon Beach blærede sig endda med solskind da vi ankom, og det er ikke en selvfølge på disse kanter.
    Vi landede endnu engang gang et dejligt sted. Gad vide hvad vi egentlig betaler for dem?
    På vej hjem fra fiske-restauranten gik vi på stranden i solnedgangen. Nøj, hvor var det smuk. Beklager de billede spam fra stranden.