• Seattle Seahawks

July 17 in the United States ⋅ ☀️ 23 °C

Det var slut med at være på landet, for ruten slutter jo i Seattle.
    Inden afgang fandt jeg en pung på parkeringspladsen, og chefen gik i panik. Den stakkels gamle mand fra Illinois på 84 år var sikkert ulykkeligt. Jeg så en ældre søgende mand på p-pladsen og gik derud. Der var bingo. Han og hans datter blev jublende lykkelige og jeg fik kejtede kram og store smil i massevis. Der er vist aldrig nogen, der har været SÅ glade for at se mig. Sjovt.
    Vi kørte til en mislykkes shoppingoplevelse i en forstad, inden vi ramte Seattles storby-kaos på vejnettet. Vi skulle nemlig til rundvisning på Seattle Seahawks hjemmebane Lumen Field. Det var en rigtig god rundvisning, hvor vi hørte om lyd-design, historie, jordskælv og fankultur hos Seattle Seahawks. Der skal spilles fem VM-kampe på dette stadion i Seattle i 2026.
    Efter rundvisningen gik vi til Public Market Center downtown. Her kunne vi se den berømte kaste-med-fisk butik, og en masse andre sjove og skæve butikker. Jeg købte fx et alt for dyrt Steelers bæltespænde.
    Til aften fik vi den sidste hazy og burger for denne gang. Det er lidt vemodigt, selvom vi glæder os meget til at komme hjem.